Hakan sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 18:25

Vodafone Pay uygulamasında hesabımı doğrulama işlemi yapamıyorum. Vodafone Pay kart limitlerimi yükseltmek istiyorum ancak bunun için gereken bütün işlemleri doğru yapmama rağmen her seferinde kimlik doğrulama adımları başarısız oldu. Uyarısı ile karşılaşıyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde silip yeniden yükleme, başka bir cihazda deneme işlemlerini yaptım sorunum çözülmedi. Telefonlarda bir sorun olmadığına eminim. Uygulamadan kaynaklı bir sorun yüzünden limit sorunu yaşıyorum. Bu konuda da defalarca aramama karşın yardımcı olunmadı. Sorunun çözülmesini istiyorum.

17 Aralık 2024 18:57 (Şikayetten 32 dakika sonra)
17 Aralık 2024 19:23

Değerli Müşterimiz , ilettiğiniz şikayetinizin sonucu hakkında bilgilendirmek için sizi Vodafone İletişim Merkezinden aradık ancak ulaşamadık. Gün içinde tekrar arama yapılacaktır. Çözüm sağlayabilmemiz için aramayı cevaplamanızı rica ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

17 Aralık 2024 21:43
Hakan
Hakan
19 Aralık 2024 17:52

İki arama yaptınız onu da açamadım zaten. Nerede görüşme yaptık? Olmayacak zamanlarda arayıp halletmiş gibi davranıyorsunuz. Sorun hâlâ devam ediyor. Kendiniz çalıyor kendiniz oynuyorsunuz. Siz bilirsiniz. Ben kazanamazsam siz de kazanamazsınız.

Oktay
Oktay

Aynı sorun bende de vardı kendim hallettim sanırım uygulamanın optimizasyon sorunu var Android sürümüyle alakalı benim telefonun Android sürümü 11 ve sürekli atıyordu uygulamadan kimlik doğrulama aşamasında farklı bir cihazdan denedim Android sürümü 14 olan hiçbir sorunla karşılaşmadım sanırım sıkıntı Android 14 altı olan sürümlerle alakalı optimizasyon sıkıntısı var uygulamanın.

10 Haziran 2025 10:38
Vodafone Pay Kartıma Para Yükleyemiyorum Müşteri Hizmetleri Çözemiyor