Viessmann Kombi: İlk Yılda Sürekli Arıza Ve Parça Değişimi

10 Kasım 2024 14:09

1 yıl önce almış olduğum Viessmann marka kombim yaklaşık 3 hafta kadar önce bir anda altından su boşaltmaya başladı. Servis kaydını oluşturdum. Yaklaşık 3 gün sonra servisten gelen elemanlar borunun patladığını söyledi. Borunun patlamasıyla birlikte cihazın içindeki bütün elektronik parçalar ıslanmıştı. Servis elemanları bu boruyu değiştirdi ve ıslanan parçaları saç kurutma makinesi ile kuruttu. Bu borunun genel olarak yeni alınan bütün Viessmann kombilerde patladığını ve değiştirildiğini söyledi. 08.11.2024 günü kombimde ünlem işareti çıkması sebebiyle yine servisi aradım ve telefondaki arkadaş hata kodu kaç diye sordu. Ben bilmiyorum. Eşime sorayım dedim. 63 ise kireçlenme arızası olduğunun bunun temizlenerek çözüleceğini ve ücretinin 750 Tl olduğunu söyledi. Ben cihazın daha 1 yıllık olduğunu nasıl kireçlenme olabileceğini sordum. İlk yıl yapabiliyor dedi. Tamam dedim ama yine de servis kaydı oluşturdum. 1 gün sonra yani 09.11.2024 günü servis elemanları geldi. Cihazın içinde bazı parçaları söküp yıkadılar ve geri taktılar. Cihaz yine çalışmayınca tekrar araştırmaya başladılar ve sağ grup dönme parçası gibi bir parçanın kırıldığını bunun değişmesi gerektiğini ve sipariş vereceklerini söylediler. Daha 1 yıl olmadan 2 kez cihazım büyük arıza verdi ve ben her servis gelişinde 3 4 gün cihazımı kullanamıyorum. Evde küçük çocuklarım var ve sürekli arıza ile uğraşıyorum. Gelen arkadaşlar bu cihazın kireçlenmeden kaynaklandığını söyledi. Ben 7 sene DemirDöküm kombi kullandım bir kere olsun servis çağırmadım evime. Daha 1 sene olmadan 2 kez büyük arıza için servis çağırdım. Çoğu parçası söküp takıldı bazı parçaları değiştirildi. Parçanın neden kırıldığını sorduğumda bana Nazilli de kireçlenme sorunu olduğunu ve böyle kırılabildiğini söyledi. Kireçlenme ile ilgili Nazilli'de böyle bir sorun varsa bu cihazın Nazilli'ye satışını yasaklasaydınız. Ben daha 1 sene olmadan cihazımın içi bu kadar sökülüp takıldı. Sürekli parça değişti. Daha 1 sene olmadan bu sorunlar çıkıyor. Ben bu ürünün garantisi dolduğunda kime yaptıracağım. 38.000 Tl para verdim. Ben bu cihaza geçen sene. 1 senede bunları yapan cihaz birkaç sene sonra benim elimde kalacak. Ben bu ürünü istemiyorum. Değiştiriyor musunuz. Geri iade mi alıyorsunuz. Ne yapıyorsanız yapın.

10 Kasım 2024 14:29 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en geç 2 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Kombi: Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

19 Kasım 2024 15:22
Şuayb sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Sorununda Yanlış Teşhis Ve Ekstra Maliyet

08 Aralık 2024 00:48

12 Şubat 2025 19:37
Teknik Servis Sorunları Ve Yüksek Ücret Talepleri
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Kombi İle Kireç Kabusu: Servis İlgisizliği Ve Mağduriyet

09 Ocak 2025 16:11