Ali sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann In Şoke Eden Ücretsiz Montaj Servisçileri

20 Mayıs 2024 21:45

Viessmann'dan bir klima aldım, montaj ücretsiz şekilde. Viessmann yetkili servisini montaj için aradım, sağ olsun çok kibar ve nazik bir bayan beni Adana yetkili servisine yönlendirdi. Bu yetkili servis beni aradı ve 1500 TL yol parası talep ediyor. Tekrar genel merkezleri olan telefonu aradım, müşteri temsilcisi ile görüştüm ve bu personel yine iki tane servis numarası verdi; birisi boş çıktı, diğeri açtı. Telefonu açan kişiye 'teknik servis mi?' diye sordum, 'evet' yanıtını aldım. 'Nerede yeriniz?' diye sordum, 'Adana Seyhan' dedi. Ben 'Ceyhan'dayım' dedim, o ise 'benzin parası koy cebimize, gelelim' dedi. 'Ne kadar?' diye sordum, '1500 civarı' yanıtını verdi. Viessmann'ın logosundaki 'ss' harfleri üst üste çok çekici duruyor, sonunda da 'Man' var; tam erkek işi bir Alman kliması. Şimdi biz bu parayı erkekçe ödeyecek miyiz, yoksa bu paketi geri mi göndereceğiz? Almanya'daki servis çalışma düzeni de böyle mi acaba? Umarım Viessmann bizi utandırmaz.

20 Mayıs 2024 22:15 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, Mesai saatlerin içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

Cihad sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 18:34
Sevgi sonucu yetersiz buldu

Teknik Servis Randevusu Sonrası Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

28 Haziran 2025 23:31
Teknik Servis Randevusu Sonrası Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları
teknik-servis-randevusu-sonrasi-yasanan-iletisim-ve-hizmet-sorunlari-2.jpg
teknik-servis-randevusu-sonrasi-yasanan-iletisim-ve-hizmet-sorunlari-1.jpg
Behçet sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servisten Haksız İlk Çalıştırma Ücreti Talebi

16 Ekim 2025 11:51

Viessmann Merkezi Klima Soğutmuyor, Servis Sorunu Çözmüyor

11 Temmuz 2025 14:52
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 10:50