Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 10:06

Bu site aracılığıyla bir YouTuber'ın yönlendirmesiyle siteye bakiye yükleyerek, herhangi bir çekim şartı veya kuralı olmaksızın %100 yatırım bonusu aldım. Beş katı çevrim şartı olan ve çekim limiti bulunmayan bu bonusu tamamladıktan sonra, 1000 TL yatırımımı 150.000 TL'ye çıkararak, tek bir EGT oyunu üzerinden kazanç elde ettim. Ancak site, kazancımı ödemedi ve üyeliğimi kapattı. Araştırma yaptım ve herhangi bir talepte bulundum; WhatsApp üzerinden iletişim sağlandı. Bonusun saklı tutulduğu iddia edildi, oynadığım oyun ise '40 Burning Hot 6 Reels' adlı bir EGT oyunuydu. Videoda da işlem geçmişi bu oyun için bonus bulunmadığı görülmekte. Dünyada hiçbir sitede bu durumun söz konusu olmadığını düşünüyorum. Lisanslı olduğu iddia edilen bu sitede yaşanan bu durum çok üzücü. Ödenmesi gereken miktarın ödenmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Kapattığınız kullanıcı ID numaram 2087407055'tir. Teşekkür ederim. Eğer video ve resimler yetersiz gelirse, ek bilgi ve belgeleri de iletebilirim. Bonusun olmadığı bir oyunda 'Bonus saklandı' demek mantıklı değil; şükürler olsun ki tek bir oyun oynadım. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu kadar çok delil ve video olmasına rağmen nasıl bir cevap alacağım merak konusu. Ayrıca yayıncının moderatörü ile iletişime geçtim ve moderatör, 'Site, bu bonusu kullananların kazancını ödemiyor, haberiniz olsun' dedi. Moderatör, 'Biz bir şey yapamayız' şeklinde yanıt verdi. Bu da olaya farklı bir bakış açısı katıyor. Ancak, o Telegram konuşmasının ekran görüntüsünü alamadım, çünkü konuşmadan hemen sonra silinmiş. Risk biriminize işlem geçmişi videosunu gönderin bakalım, nerede saklanmış ve hangi oyunda '40 hot' dışında bir şey yok videoda, lütfen saçmalamayın. İşlem geçmişi videosunda risk birimi ile ilgili konuşmaları geçin.

01 Mart 2024 13:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar Sayın Üyemiz ; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vaycasino Destek Ekibi ..

02 Mart 2024 05:46

Detaylı incelenirse her şey ortada hocam burda bir yanlış anlaşılma mevcut mağduriyetin giderileceği düşünüyorum işlem geçmişide videoda mevcut detaylı bir şekilde her şey belli oluyor bakiye yüklendikden sonraki tüm işlemler ortada teşekkürler

04 Mart 2024 12:14

Dönüş yapmayı düşünmüyormusunuz

16 Haziran 2024 14:28

Tüm çalışanlarınızın annesinin ellerinden yanaklarından her yerinden öpüyorum bayraını Kutlu olsun :d

Burcu
Burcu

Evet aynısı 2 gün önce bana oldu - bakiye yaptılar gelen yerlere mail attım 100 katı kuralı varmış bana sa öyle dediler

Nihat
Nihat

Kral geçmiş olsun bunlar kendilerini haklı çıkarır hayatta vermezler

Sone sonuçtan memnun değil

Vaycasino Bakiye Sıfırlandı

30 Mayıs 2024 23:59
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vaycasino Kazancım Haksız Yere Silindi, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

16 Haziran 2025 17:48
vaycasino-kazancim-haksiz-yere-silindi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-2.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 01:07