Seher sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Philips Azur Ütü

13 Ağustos 2023 15:23

Merhaba daha 1 ay önce aldığım Philips Azur buharlı ütüm daha ilk kullanımda su akıttı buhar yerine su damlaları döküldü Vatan Bilgisayar götürdüm önce ısıtıp sonra su koymam gerektiğini söylediler. Götürdüm tekrar denedim yine aynı sonra servise gönderdim 4 gün sonra geldi diye aradılar gittim servisin yazdığı faturada hiçbir arıza bulunduğu ütü ye ütü suyu kullanmam gerektiğini yazmışlar ayrıca ütüyü bir kez bile kullanmadığım halde ütüde kullanımdan kaynaklı yıpranma. Yazmışlar buna çok kızdım sonra ütü ye şimdiye kadar hiç kullanmadığım ve çevremden o kadar Philips ütü kullananların da bilmediği ütü suyu aldım ama sonuç yine aynı bu ben iade ya da değişim istiyorum ama hem Vatan hem. Philips bu konuda çok ilgisiz ilk defa bir Philips aldığıma pişmanım

25 Ağustos 2023 22:25

2 gün arka arkaya hem Vatan Bilgisayar'dan hem de Philips yetkili servisten aradılar Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunduğum için maalesef buna mecbur kaldım 1 aydır mağdur edildim. Paramın iadesini edeceklerini söylediler hakem heyetinden gelecek onayla gidip ütüyü teslim edeceğim umarım bu da çok uzun sürmez.

08 Kasım 2023 17:04

Yaklaşık 6 ayın sonunda Vatan Bilgisayar'ın Hakem Heyeti'ne sunduğu savunma evrak yok resim yok olarak şikayetine itiraz etmişler bunların hepsini Mağaza servis de dahil hepsinin gözüne sokmama rağmen ve Hakem Heyeti'ne gittiğimde itiraz için dava açmam gerektiğini söylediler ama vatanın genel müdürlüğünden ütüyü geri alıp para iadesi edeceklerini söylemişler di aylarca beni mağdur ettiler asla sattıkları malın arkasında değiller her yerde her şekilde bunu söyleyeceğim bir daha Vatan Bilgisayar mi yanından bile geçmeyeceğim verdiğim para ve aylardır uğraştığım emeğim haram olsun

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 14:07
Vatan Bilgisayar'dan Aldığım Ütüde Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Jale sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Ütü Arızalı, İade Talebim Reddedildi, Mağdur Ediliyorum!

26 Ağustos 2025 13:48
İdris sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 18:12

21 Eylül 2025 12:04
Ütü Arızalı İade Ve Değişim Taleplerim Reddedildi
Necati sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 10:09

Vatan Bilgisayar Kategorileri