Umut sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar MSI RTX 3070 Ti Sıfır Ekran Kartı Arızalı Çıktı

17 Kasım 2023 15:09

MSI'dan 19.06.2023 tarihinde MSI RTX 3070 Ti Gaming X Trio ekran kartı satın aldım. FPS düşüşleri ve ısınmalar vardı ekran kartında, daha sonra oyunlarda siyah ekran vermeye başladı. Ardından ServisPoint'e gönderdim, daha sıfır 3 aylık karta termal macun bakımı yaptılar. Daha sonra ekran kartı geldi ancak ısınmalar devam etti. 77-80 derece, hatta 82 derecelere bile çıkıyordu zamanla. Şimdi tekrar gönderdim ama artık sıkıldım. Aldığımdan beri sürekli mağduriyet yaşıyorum. Ürünü Vatan Bilgisayar'dan aldım, ürün iadesi veya değişim talep ediyorum. Mağdurum ve çok sinirliyim. Bir oyunsever olarak 5 aydır düzgünce oyun oynayamıyorum, resmen kriz geçirdim.

01 Aralık 2023 16:23

Vatan Bilgisayar dan 2023.6 ayda bir MSI marka RTX 3070 ti ekran kartı alındı 2kez servise gönderildi iade değişim onaylandı şimdi raporu faturayı da verdim vatana iade onay süreci başlattılar 3. Gün bugün hala onaylanmadı işin kötüsü bu paraya aynı kartı alamıyorum başka kartta teklif etmiyorlar hediye kuponu ya da para verecekler fakat parayı da fatura sahibine yapacaklarını söylüyorlar fatura sahibi tüm işlemleri yapabilmem için muvafakatname verdi Vatan Bilgisayar'a gidip şimdi de fatura sahibi dışında kimseye ödeme yapamayız olayını çıkarttılar kısaca beni çok yordu Vatan Bilgisayar ben 30 Kasım akşamı RTX 4060 ti satın aldım sırf kasım indirimini kaçırmamak için şimdi bir çözüm bekliyorum aldığım ekran kartının parası yerine geçirilmesini ve yeni aldığım ekran kartı parasınında hesabıma yatırılmasını talep ediyorum.

30 Kasım 2023 15:56

Vatan Bilgisayar dan 2023.6 ayda bir MSI marka RTX 3070 ti ekran kartı alındı 2kez servise gönderildi iade değişim onaylandı şimdi raporu faturayı da verdim vatana iade onay süreci başlattılar 3. Gün bugün hala onaylanmadı işin kötüsü bu paraya aynı kartı alamıyorum başka kartta teklif etmiyorlar hediye kuponu ya da para verecekler ama onay süreci aksıyor webe özel kampanyalar bugün son gün bugün bu para yatmazsa beni 3. Kez mağdur edecekler hem arızalı kartı sattılar hem de mağdur ettiler bugünden itibaren Vatan Bilgisayar'dan bir daha asla alışveriş yapmayacağım.

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 11:05

17 Temmuz 2023 21:49
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 13:55

20 Eylül 2023 09:41