Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Garanti Kapsamına Alınmayan Samsung A15 Cep Telefonu

30 Eylül 2024 11:06

27/07/2024 tarihinde Vatan Bilgisayar dan (Eskişehir) Samsung Galaxy A15 Cep telefonu satın aldım. Kullanmaya başladığım 43. Gün telefonu şarja takarken görüntü kayboldu. Sadece sol üst kısımda küçük bir ışık gözüküyordu. Faturası ile birlikte Vatan Bilgisayar daki Müşteri temsilcisine gittim. Fotoda eklediğim tutanağı tutup Sözde servis e gönderdik. Derken birkaç gün sonra beni 0216 500 17 00 numaralı telefondan aradılar. Şarja takarken kısa devre olmuş iç ekran kırılmış dediler. (Aşağı yukarı böyle söylediler ses kayıtları vardır) Müşteri memnuniyeti açısından tamir etmemizi ister misiniz? Dediler. Bende ha değişmiş ha temir olmuş ne olacak ki en azından ne güzel iyi niyetliler diye tamam kabul ediyorum dedim. Tekrar sordu evet tamam dedim. Kapattık mutlu oldum. Birkaç gün sonra yine 0 216 500 17 00 numaralı telefondan aradılar, telefonunuz tamir olacak 2 bin küsur ücreti var dediler. O an benim kafamda şimşekler çaktı ben telefonu garanti kapsamında iadesini değişimi bırak tamiri bile iyi niyetli kabul etmişim para istiyorlar. Peki siz neden beni ilk aradığınızda bir ücret söylemediniz dedim? Ben aramadım arayan söylememiştir vsvs, Siz Samsung a sormalısınız bu durumu dedi, siz kimsiniz? Ben Samsung a verdim saten telefonumu dedim. Hayır biz teknik servisiz dedi. Daha da sinirlendim size telefonumu kim verdi ise ona verin benim telefonumu getirsin dedim. Daha sonra bana ekte sunduğum Samsung (4279827538 iş emri, 7250538628 müşteri no) servis fişi gönderildi. 23/09/2024 tarihinde tamirin tamamlandığı yazıyordu. İyi ya her şeye rağmen mağduriyetimi gidermişler diye sevindim. Vatan Bilgisayar'dan da 27/09/2024 tarihinde 62MS0057841 m. Hizmetleri formu ile ürününüz teslime hazırdır SMS geldi. Ertesi gün cep telefon almaya gittim. Ve ekte sunduğum raporla telefonda saçma bir şekilde fiziksel Hasar iç ekran kırık sebebiyle ne değişim ne tamirin yapılmadığını öğrendim. Oradaki görevli bundan sonraki olabilecek şeyleri izah etti, Tüketici Hakem Heyeti vs vs bilgilendirdi. Hiç tartışma yaşamadan hayal kırıklığı içinde telefon ve tutanakları alın çıktım. Yüzde 1 milyon elimdeki telefon şarja takılırken gitti ve bunu ispat edemiyorum üstüne üstlük iftiracı ya da yalancı konumuna düşürülüyorum Samsung ve Vatan Bilgisayar'a teessüflerimi sunuyorum. Tüketici Hakem Heyeti olmak üzere görevi kötüye kullanmaktan Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunup hakkımı arayacağımın bilinmesini istiyorum.

vatan-bilgisayar-garanti-kapsamina-alinmayan-samsung-a15-cep-telefonu-4.pdf
vatan-bilgisayar-garanti-kapsamina-alinmayan-samsung-a15-cep-telefonu-3.pdf
vatan-bilgisayar-garanti-kapsamina-alinmayan-samsung-a15-cep-telefonu-2.pdf
vatan-bilgisayar-garanti-kapsamina-alinmayan-samsung-a15-cep-telefonu-1.pdf
Serdar
Serdar
14 Ekim 2024 10:51

Hiçbir şekilde aranmadım. 0 çözüm

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefonumda Şok Edici Garanti Sorunu

02 Şubat 2025 17:36
samsung-telefonumda-sok-edici-garanti-sorunu-3.pdf
samsung-telefonumda-sok-edici-garanti-sorunu-2.pdf
samsung-telefonumda-sok-edici-garanti-sorunu-1.pdf
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 15:37

05 Aralık 2023 10:24
Vatan Bilgisayar Yaşattığı Garantili TV Mağduriyeti
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 03:53
Vatan Bilgisayar'da Cihaz Değişiminde Sorunlar
Vatan Bilgisayar'da Cihaz Değişiminde Sorunlar
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan İphone 15'in Sim Kartı Arızası Ve Mağaza Desteksizliği

30 Ekim 2025 17:00