Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi Sürekli Gaz Yakması

Vaillant Kombi Sürekli Gaz Yakması
22 Ocak 2024 21:27

İki kat ücret ödeyerek sözde Alman markası diye aldığımız kombi sabah akşam durmaksızın gaz yakıyor ve kombi ekranında sürekli alev işareti görünüyor. Daha önce hiçbir kombide bu durumu görmemiştim ve internette yaptığım araştırmada sürekli yanmaması gerektiği, aksi halde termostata zarar verebileceği yazıyordu. Vaillant müşteri hizmetlerini aradım ve neredeyse yalvarmadıkları kaldı arıza kaydı almak için. Zorlukla oluşturduğum arıza kaydına istinaden ertesi gün 0545*****55 numaralı özel bir telefon hattından arayan kişi, Vaillant'tan aradığını ve arıza kaydı oluşturduğumu belirterek şikayetimi sordu. Şikayetimi söylediğimde 'Bu bir arıza değil, normaldir.' şeklinde bir yanıt aldım. Durumu açıklamaya çalıştım ve evde kontrol etmelerini rica ettim ancak arayan kişi gelmeyeceğini, kimi aramak istiyorsam aramamı söyleyip telefonu yüzüme kapattı. Bu durumu tekrar Vaillant müşteri hizmetlerine bildirip şikayetçi oldum ancak iş bilmez ve anlayışsız, müşterilere tepeden bakan insanlarla muhatap olmak zorunda kaldım. Bu markayla ilk ve son kez ilgilendiğim oldu.

23 Ocak 2024 07:49 (Şikayetten 10 saat sonra)

Uğur
Uğur

Vallahi inanma bunlara aynı sorunu bende yaşıyorum kısa sürede dönüş yapacağız diyorlar yalan söylüyorlar 1 aydır defalarca aramama rağmen sorunumu çözmüyorlar daha demin aradım müşteri temsilci neredeyse beni yalancı çıkarttı bunları mahkemeye ver bende şimdi mahkemeye gideceğim

Serkan
21 Kasım 2023 22:15