Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Arızalı Kombiyi Yenisiyle Değiştirin!

04 Temmuz 2023 22:18

21 Ağustos 2023 12:39

Vaillant kombim alev kesmesi arızası verdiği için ve bu arızaya bir çözüm bulunamadığı için firma arızalı kombiyi garanti kapsamı dahilinde yenisiyle değiştirdi. Yeni gelen kombide de maalesef aynı sorunu yaşıyorum. Diğer modelleri bilmiyorum ama muhtemelen benim kullandığım vuw 286/7 (H-TR) eco tec pure modellerinde fabrikasyon hatası var. Bu modeli kullanan tüm tüketicilerin kombileri kontrol edilmelidir. Kombi 45 derece ve üstünde normal çalışıyor, 45 derecenin altında herhangi bir dereceye ayarladığın andan itibaren alev kesme sorunu başlıyor. Buna bir çözüm bulunurmu bilmiyorum ama bu göz ardı edilecek bir sorun değil. Bu sorunuma acil çözüm bekliyorum.

04 Temmuz 2023 16:24

Bugüne kadar gelen teknik servis elemanı arkadaşlar kombideki arızayı bulamadı. En son gelen teknik servis elemanı arkadaş kombideki sorunun alev kesilmesi olduğunu tespit etti ama arızayı gideremedi. Kombide alev kesmesi nedeniyle sıcak su dalgalanması oluşuyor. Bu benim sizden son kez teknik servis talebim olacak, ya arızayı giderin ya da bu arızalı kombiyi yenisiyle değiştirin, sizden tek talebim budur. Bu seferde sorunum giderilmez ve arızalı kombi yenisiyle değiştirilmez ise hakkımı yasal yollarla arayacağımı bilmenizi isterim.

05 Temmuz 2023 08:10 (Şikayetten 9 saat sonra)

İlknur
İlknur

Sorununuz ne şekilde giderildi acaba? Aynı kombiden bugün aldım yarın kurulum yapılacak. Şikayetiniz giderildi mi? Benim eski kombimi değiştirme sebebim de sizin şikayetinizin aynisiydi. Şikayetinizi gördüm ve pişman oldum bu modeli aldığım için.

Rüveyda sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombimde Erken Arıza Ve Haksız Servis Ücretinin İadesi

Rüveyda
26 Ocak 21:09
vaillant-kombimde-erken-ariza-ve-haksiz-servis-ucretinin-iadesi-3.pdf
vaillant-kombimde-erken-ariza-ve-haksiz-servis-ucretinin-iadesi-2.pdf
vaillant-kombimde-erken-ariza-ve-haksiz-servis-ucretinin-iadesi-1.pdf
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi 3 Ay Sonra Arızalı, Kireçli Su İddiasına Karşı Değişim Talebi

19 Şubat 18:18