Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant 36f Hassasiyet Ayarı Var Mı Yok Mu?

05 Aralık 2023 20:51

Vaillant VRT 36f oda termostatı Hassasiyet ayarı kılavuzunda 0,5 veya 1 derece yapılabiliyor yazmasına rağmen Fonksiyon 2 tuşuna basılı tuttuğumda u2.0 diye bir kod geliyor. P01 vs gibi bir menü hiç gelmiyor. Hassasiyetin 0,5 derece olmasını istiyorum. Şikayet oluşturdum, servis aradı seri no'sunun ilk dört rakamını sordu, 2122 dedim, 2223 olsa hassasiyet ayarı yapılır, sizinkinde yapılmaz dedi. Satıcıya gittim, bize 36f diye gelen ürünü satıyoruz, dedi. Çözümsüz kaldı sorunum. Üstelik satın alalı daha 1.5 ay oldu.

profile profile
06 Aralık 2023 08:13 (Şikayetten 11 saat sonra)
06 Aralık 2023 19:37

11 saattir arayan olmadı.

11 Aralık 2023 19:05

Sayın Vaillant yetkilisi, dört gündür teknik elemanın aramasını bekliyorum. Çok mu zor bir soru sordum? Hassasiyet ayarı var mı yok mu? Varsa bizim cihazda neden menü çıkmıyor? Yoksa eğer, kılavuza neden hassasiyet ayarı diye bir bölüm var?

Yorumlar (9)

Derya
Derya

Aynı sorunu ben de yaşıyorum lütfen yardımcı olur

Kenan
Kenan

2023 Kasım ayında ürünü aldım. Aynı sorun bende de var. Bu sorunu bile bile hala 2022 model cihazı neden satıyorlar?

Yiğit
Yiğit

Aynı sorunu yaşıyorum.

İsmail

Ne kadar saçma bir durum yani Vaillant gibi köklü bir markaya yakışmadı bir ürün almadan önce şikayet sayfalarını ziyaret etmek gerekiyor bence ürünü almak isteyen arkadaşlar varsa eğer hassasiyet ayarı yoktur bilginize

Derşan
Derşan

Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözüldü mü?

Tamer

Hayır. Çözüm yok. 2021-2022 yılı üretilen ürünlerde hassasiyet ayarı yokmuş. 2023 üretimlerinde varmış. Seri numarasının ilk dört hanesi 2122 2121 ise yok, 2123 ise varmış. Madem öyle model ismini değiştirip satsalarmış. 36 f değil de 37f gibi mesela

İsmail

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum herhangi bir geri dönüş sağlandı mı bir çözüme ulaşabildiniz mi eğer ulaştıysanız benimle de paylaşabilir misiniz

Tamer

Seri numarası 2121 2122 ile başlayanlarda hassasiyet ayarı yokmuş. 2123 ile başlayanlarda varmış. 2023 üretimlerinde var. Bizim ürün 2022 de üretilmiş. Dolayısıyla düşük model ürün satılmış bize. Maalesef durum bu

Tamer

Aradılar, sorunu anlattım, teknik bir elemanı yönlendireceklerini söyledi. Bir gün geçti bekliyorum arayan olmadı henüz

Vaillant VRT 36f Çalışmıyor

22 Kasım 2023 20:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Oda Termostatı Ayar Sorunu: Isı Dalgalanmaları

23 Kasım 2024 22:47
Sinan sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2023 17:20
"Vaillant müşteri hizmetlerine ve servis ağına çok teşekkür ederim. Cihazım yenisi ile değiştirildi."