Teslim Edilmeyen Ürün İçin İade Ve Geri Ödeme Sorunu
"Geç de olsa çözüm sağlandı. Sorunu halleden temsilciye teşekkürler"

Nisan 2020'den beri üye
"Geç de olsa çözüm sağlandı. Sorunu halleden temsilciye teşekkürler"
Vodafone’da uzun süredir kullandığım 0505*****64 numaralı faturalı hattın y...asal sahibi E-Devlet üzerinde de gözüktüğü gibi Gökhan K*** olarak benim ad
Temu Para İadesi, 19 Şubatta siparişimi iptal ettim ve para iademi istedim.... Sürekli para iadesini yaptıklarına dair ekran paylaşıyor ama bana gelen bi
Para iadesi alabilen oldu mu hiç
28 Kasım 2024 19:14 tarihinde Temu'da yaptığım yanlış sipariş sonucu, kredi kartımdan 1269.56 lira kesildi. Farkına varı...nca siparişi iptal ettim ve para iadesini istedim. Sonuç olarak, para hesabına iade edildiğine dair bu ARN kodunu 000PgkIx gösteriyorlar ama bankayla görüştüğümde para iade edilmem

Paranız geldi mi
6 Ekim 2024 tarihinde n11.com üzerinden yapmış olduğum alışverişte hatalı bir ürün satın aldığımı fark eder etmez, sipar...işi hemen iptal ettim. Buna rağmen ürün bedeli kredi kartımdan çekilmiş ve üzerinden geçen süre zarfında tarafıma herhangi bir iade yapılmamıştır. Böylesine büyük ve kurumsal bir a
N11 Para iadesi yapmıyor 10 Ekim'de Yataş uyku seti aldım, yanlış adres nedeniyle aynı gün siparişi iptal ettim. Üzerind...en 14 gün geçmesine rağmen halen para iadesi yapılmadı. Bankayı aradım, satıcıya yazdım. Canlı desteğe defalarca bağlandım, sonuç yok. Çözüm merkezine iletilmiş, sistemsel aksaklık