Uption Türkiye'deki Gelmiş Geçmiş En Büyük Rezil Firmasıdır

Hamdullah
27 Haziran 2024 11:31

Haftalar önce yaklaşık 40.000 euro para transferi yapıldı. Müşteri temsilcisi günlük 9000€ euro gönderim ve çekme limitiniz var dedi buna istinaden günlük 9000€ euro olacak şekilde para transferi yaptık sorun olmadı. 1 ödeme gecikti aradık müşteri hizmetlerini adamlar sorun yok yatacak dedi ve parça parça yapmanıza gerek yok günlük çekme limiti sadece 9000€ dedi. Gönderimde limit yok istediğiniz kadar gönderebilirsiniz diye bilgi verdi. Tek seferde 31bin euro ödeme geldi ve bloke koydular haftalarca sürdü. Ardından belge talep Etiler belgeleri gönderdik ardından, para aktarılmadı bir daha belge talep Etiler, talep etikleri belgeler aşırı saçma aklınız durur. Para gönderen hesap ismi xxx ibanıda xxx. Xxx. Xxx. Adamlar bu IBAN'ın bu hesaba ait olduğunu kanıtlayacak belge gönder diyor :). Yahu bankadan göndermiş gönderenin ismi ve IBAN'ı zaten orada yazıyor ben bunu neden kanıtlayayım :). Gönderen kişinin geliri nereden geliyor onu kanıtla diyor. Kanser olmak istiyorsanız bu firmayı tercih edebilirsiniz. En son haftalarca paraya bloke koymasının ardından. Ben parayı istemiyorum göndericiye iade edin dedikten sonra tekrar iade Etiler. Bu sefer her zamanki gibi 9000€ olarak gönderim yapalım dedik. Şimdi 3 gün oldu ne arayan var ne para yatıyor tam bir fiyasko bu firma tercih edilecek bir firma değil paranıza haftalarca bloke koyup üstüne de hesabınıza yatırmadan geri iade etmesini istiyorsanız bu firmayı seçebilirsiniz. Hayatımın en büyük yanlışını yaptım.

27 Haziran 2024 13:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Hamdullah Y. 27/06/2024 tarihinde şikayetinizle ilgili görüşülmüş ve detaylı bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili formu doldurarak veya UPT Müşteri Hizmetlerinden bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, UPT Müşteri Hizmetleri

Ali sonucu yetersiz buldu

UPTION Gelen Döviz Transferi Sonrası Hesaba Kısıtlama Getirilmesi

18 Haziran 2024 13:34

10 Aralık 2024 19:31
Getirfinans'ta Kredi Ödeme Krizi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Bloke Edildi, Paramı Alamıyorum Ve Destek Alamıyorum

Merve
31 Temmuz 2025 12:30
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 17:59
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
07 Mayıs 2024 16:35