Semra sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Klima Pişmanlık Sebebim

26 Haziran 2024 13:18

7 yıla yakındır Uğur klimayı alalı toplasan 3 ay çalışmadı, yazın evde durmadığımız için. Geçen sene eve döndüğümüzde yaptırırız dedik, ağustos sonu gibi servis geldi. Ana kart gitmiş dedi. 3000 küsur verdik, yaptırdık. Sıfır taktım dedi ama sıfır değildi. Açık ve yırtık paketti, neyse dedik. Şimdi 1 hafta çalıştı çalışmadı, yeniden bozuldu. Servis yine ana kart dedi ve yine 3000 TL istiyor. Nasıl bir klimaysa milletin Aydın gibi bir yerde 24 saat kliması açık, bir şey olmuyor. Bizim klima 1 senede 2 defa ana kart gidiyor. Servis bile dış motor tertemiz yıkattınız mı diyor, çalışmadı ki. Doğru düzgün evdeyken serin serin oturalım diye taktırdık, onu da her ihtiyacımız olduğunda yarı yolda bıraktı. Bizi bir daha mı? Uğur klima asla eve sokmam.

26 Haziran 2024 13:27 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Çilem
Çilem

Uğur klima gerçekten pişmanlıkmış İzmit Kadıköy servisi pervane kırık dediler parça değiştirdiler 1 hafta geçmeden yine aynı arızayla bu sıcaklarda klimasız kaldık. Aradığımızda muhatap yok telefonlara cevap veren yok mesajlara dönen yok her şey parayı alana kadar acil çözüm bulun

ugur-klima-pismanlik-sebebim-1.jpg

Garanti Kapsamındaki Klimaya Haksız Servis Ücreti

30 Ekim 2024 18:51

20 Temmuz 2023 17:46
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Klimamın Montajı İçin Yaşadığım Servis Ve İletişim Sorunları

15 Temmuz 2025 22:07