23 Haziran 2023 20:133.596

Uğur ued 7238 nf derin dondurucu aldık. Kapısında 11 tane delik çıktı. Önce değişim dediler. Aradık onaylandı dediler, daha sonra ise ürünün normal olduğunu, bütün ürünlerinde olduğunu ama başka yerde baktıklarımızda delik yoktu iade almıyorlar, değişim yapmıyorlar. 14 gün cayma hakkımızı kullandırmıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun diyorlar.

24 Haziran 2023 10:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

21 Aralık 2023 00:01

İki hafta önce 7 çekmeceli ugur derin dondurucu aldık, kapağın iç kısmında 8 adet delik var müşteri hizmetlerini aradığımızda tatmin edemedi seriden dolayı bu şekilde olduğunu söyledi, aldığımız mağazaya söylediğimizde onlarda normal olduğunu söyledi ne yapamiz gerekiyor emin olamadık

Eki aç
İbrahim
Benzer Şikayeti Var
26 Kasım 2023 17:30

Aynı sorun bizde de oldu. Siz ne yaptınız, bu şekilde kullanıyor musunuz?

Uğur Soğutma Garanti Süresince 4 Defa Arıza Yapıp Değiştirilmeyen Derin Dondurucu

3 Temmuz 2023 17:191.013

"4 üncü arızadan sonra ve bizim bu platform üzerinden ve Tüketici Hakem Heyeti başvurumuzdan sonra nihayet ürünü sıfırı ile değiştirdiler. Bu aşamaya hiç gelmeden çoktan değiştirilmesi gerekirdi, insanları boş yere uğraştırıyorsunuz neyse yine de değişim için için teşekkür ederim."

21 Ağustos 2023 16:061.717

Uğur derin dondurucu markasından iş yerimiz için 12'li dondurma dolabı satın aldım. Gelen dondurma dolabının kapakların...

Tümünü Gör
Uğur Soğutma Defolu Ürün, Kozmetik Sorunlu

Uğur SoğutmaDefolu Ürün, Kozmetik Sorunlu

İslam
Uğur Derin Dondurucu Buzlanma Sorunu!

Uğur DerinDondurucu Buzlanma Sorunu!

Fahriye
Uğur Derin Dondurucudan Pas Akıyor!

Uğur DerinDondurucudan Pas Akıyor!

Hüseyin
Uğur Soğutma 3 Yıl Garantim