Uğur Derin Dondurucu Elektrik Kesintisinde Neden Kırmızı İşk Yanıyor

21 Şubat 2024 12:52

Ben Mardin'den arıyorum. Aldığım yedi çekmeceli derin dondurucum zaman zaman kırmızı ışık yanıyor ve alttaki üç çekmece içindekileri eritiyor. Servis geldi, baktı ve çalışan motorun arızalı olduğunu söyledi. Fişini çektim, ertesi gün taktım; kırmızı ışık söndü. Ancak sizin yetkili servisiniz bu işten anlamadığını öğrendim. Zaman zaman elektrik kesintilerinde bu kırmızı ışık arızasını veriyor. Ne yapmalıyım, öneriniz nedir?

21 Şubat 2024 12:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

09 Haziran 2024 13:40
Güler sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2023 21:13
"Teşekkür ederiz mağduriyetimiz giderildi yerine yeni bir dondurucunun kurulumu sağlandı."
Nazmiye sonuçtan memnun

28 Ocak 2025 04:01
"Şikayet var a şikayet bildirdikten sonra hemen müşteri hizmetleri iletişim sağladı servis de iletişime geçip tamiri yapıldı. Servislere güvnmyn direk müşteri hizmetleri ile iletişime geçin net bilgi. Daha önce servis benden para bile almıştı halbuki garanti süresindeymiş dolabım. İlgileri ve takip ettikleri için Uğur markasına teşekkür ediyorum"
Zehra sonucu yetersiz buldu

09 Aralık 2023 01:28