Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Wi-Fi Ve TV Plus Sorunu

14 Aralık 2023 13:04

Turkcell Superonline ve TV Plus cihazlarını 3 senedir kullanıyorum ama yaşadığım sıkıntının haddi hesabı yok. Devamlı internet gidiyor, Wi-Fi bağlantısı sürekli kopuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda söylenen, 'arızanızı kaydedelim ama arıza bulunmazsa servis ücreti yansıtılır.' Adım kadar eminim ki, gelip 'herhangi bir arıza yok' denilecek. TV izlemek ise işkenceye döndü; sürekli donma vs. yaşanıyor. 'Kutuyu arkadan kapatıp açın, güncelleme yapalım' gibi önerilerle 3 sene geçti. Sonunda müşteri hizmetlerinden birisi 'TV Plus kutusunu değiştirelim, sonrasında modemi değiştirelim' dedi. Geldiler ve TV Plus ürünü ikinci el göndermişler. Acaba o cihazı veren kişi, hangi arızadan ya da başka bir sebepten dolayı verdi? Müşteri hizmetlerini tekrar arıyorum; 'modem değişikliği yapmıyoruz, sıfır ürün göndereceğiz demiyoruz, isterseniz 350 liraya modem değişikliği yapalım' diyorlar. Para kazanmayı ne kadar kolay hale getirmişsiniz! Hiçbir çözüm sunulmuyor ve ben 3 senedir TV ve internetten doğru düzgün performans alamıyorum. Konuyla ilgili yardımcı olunmasını talep ediyorum.

30 Aralık 2023 11:39

20 gündür TV Plus çilesiyle uğraşıyoruz 4K cihaz istedik geldi ama 2. El ürün olduğu için kabul etmedik sonra aradılar 0 cihaz olduğunu söylediler getirdiler sadece kutusu olan 0 olmayan bir cihaz 4K özellikli değil mi diye ısrarla sormama rağmen 4K dediler Vestel bir kutu yarım saat sonra kutunun 4 k olmadığını anladım ertesi 2. El ürün takalım 0 sıfır yok dediler tamam artık olsun deyip takin dedim taktılar Devamlı görüntü donuyor kanal geçişleri donarak sardırma çile geri gitmiyor tekrar aradım kutuya ulaşım sağlayamadıklarını 24 saat içinde bana dönüş yapacaklarını söylediler sonra döndüler modem TV Plus kablo söküp takmaktan bıktım olmadı akşamına başka bir kutu getirdiler oda aynı ürün değişikliğinde ne batarya ne başka bir parça degisikligide kesinlikle yapılmıyor bıktım 20 gündür televizyonla savaş veriyorum çözüm odaklı çalışma sıfır sagemle anlaşma bitmiş 0 kutu yokmuş bu benim problemim değil acil çözüm sağlanmasını istiyorum

14 Aralık 2023 13:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

14 Aralık 2023 13:49

Merhaba Müjgan Hanım, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 14.12.2023 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

14 Aralık 2023 13:52

Ben zaten verilen bilgileri paylaştım bu yazdığınız cevap çözümmü oluyor

30 Aralık 2023 11:26

3. Kez takılan 2. El cihaz Devamlı donma TV izlemek çile oldu çözüm yok maalesef

08 Ocak 2024 19:08

Her gün geleceğiz denilip ne gelen var ne giden ne de çözüm bu ay ödediğim para h... Olsun başka bir şey demiyorum artık yoruldum aramak dahi istemiyorum

Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 14:33

18 Temmuz 2023 18:18

25 Eylül 2024 22:14
Turkcell Superonline TV+ Hizmet Kalitesi Ve Müşteri Desteği Sorunu

31 Ocak 2025 17:23

Turkcell/SUPERONLİNE TV+ Aylardır Sorunu Gidermiyor, Fazla Para Talep!

02 Şubat 2024 14:17

Turkcell TV+ Kategorileri