Turkcell TV+  Hizmetine Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Şoku!

28 Ağustos 2024 22:332.262

Yıllardır kesintisiz olarak webden TV Plus abonesiyim ve aldığım hizmetten çok memnunum. Bugün itibarıyla hizmete erişememeye başladım.

Aldığım hata mesajı: "Bulunduğunuz bölgede TV+ hizmeti sunulmamaktadır. VPN ya da IP ayarlarınızı kontrol ederek tekrar deneyiniz. (157022050) "

Oysa böyle bir şey mümkün değil, çünkü belirttiğim gibi yıllardır bu hizmeti aynı adresten kullanıyorum.

Müşteri hizmetleri diye belirtilen numaralar Turkcell müşteri hizmetlerine bağlanıyor, muhatap bulamıyorum. Daha önce bir sorun yaşamadığım için böyle bir muhatapsızlıkla karşılaştığım için çok şaşkınım.

28 Ağustos 2024 22:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

29 Ağustos 2024 08:29

Merhaba Recep Bey, İçerik anlaşmalarımız gereği TV+ Servisi, KKTC dışında yurt dışı kullanımına kapalıdır. TV+ ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi TV+ mobil uygulamaları içinden "Bize Ulaşın" bölümü aracılığıyla iletebilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

15 Şubat 19:34

Merhabalar bir anda, bulunduğunuz bölgede TV+hizmeti bulunmamaktadır VPN ya da ip ayarlarınızı kontrol edin der. Ama telefonun internetinden TV, ye bağlandığımda sıkıntı yok sadece ev internetinde yapıyor l

Merve
Benzer Şikayeti Var
18 Mart 2025 19:35

Merhaba, Aynı sorunla karşılaşıyorum senelerdir kullandığım sisteme vermiş olduğu hatadan dolayı bir anda kullanamamaya başladım. Çözüm alabildiniz mi? Muhatap bulamıyorum çözüm sağlamıyorlar.

TV+ Hizmeti Türkiye'de Erişilemiyor: Çözüm Bekleniyor

3 Şubat 2025 12:403.905

01.02.2025 günü TV+'ı cep telefonumdaki Turkcell uygulaması aracılığıyla 1 yıl taahhütlü olarak aldım. Ancak satın alma...

TV+ Hizmeti Türkiye'de Erişilemiyor: Çözüm Bekleniyor

Turkcell TV Plus Hizmet Kesintisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

17 Mart 2025 00:204.644

Turkcell TV Plus, iki gündür televizyonda çalışmıyor. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım. Tek istediğim, destek hattın...

Turkcell TV Plus Hizmet Kesintisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Turkcell TV+ Plus Üyeliğinde Sürekli Giriş Sorunu Yaşıyorum

29 Haziran 2024 13:261.234

Turkcell TV+ Plus üyeliğim var fakat daha bir kere bile giriş yapamadım. Sürekli bu hata ile karşılaşıyorum. Pişman oldu...

Turkcell TV+ Plus Üyeliğinde Sürekli Giriş Sorunu Yaşıyorum

Tümünü Gör