TP-Link TU2 AC600 Adaptör İnternet Bağlantı Hatası

Batuhan
16 Aralık 2023 13:29

10.24.2023 Tarihinde TP-Link TU2 AC600 TU2 Nano modem USB Wi-Fi adaptör aldım.
Adaptörü tarayıcı üzerinde test ettiğimde internetimin anlık olarak dalgalandığını gördüm. Bu durum tarayıcı gezintilerinde sorun yaratmayacak kadar az seviyede. Daha sonra Steam platformu üzerinden indirmiş olduğum online oyunlara giriş yaptığımda internetim tamamen kesilmeye başladı.
Bağlantı yavaşlamasından öte Wi-Fi bağlantısı tamamen kopuyor. Zaman zaman modem kendini resetliyor.
Superonline internet altyapısı ve modemini kullanmaktayım.

Farklı bir adaptör veya kablolu bağlantı ile aynı testi yaptığımda herhangi bir sorun yaşamadım.

Bunun üzerine önce internet sağlayıcı firma ile görüşme yaptım ve internette bir sorun olmadığını kesinleştirdim.

TP-Link müşteri hizmetleri le görüştüğümde ise yardımcı olunamadı. Sorun direk modem kaynaklı olduğundan bahsedildi. Ancak TP-Link dışında farklı bir adaptör kullandığımda sorun yaşamadım.
Ürünü Media Markt firmasından satın aldım ve garanti kapsamında, fiyat farkını ödeyerek daha üst seviye bir modem ile değişim için başvurdum.
Bunu ancak Marka sahibi firmanın iade kabulü yaptıktan sonra alabileceklerini söylediler.
TP-Link firması gün sonra adaptörü değişim olarak alıp aynısından gönderdi ve bu adaptör de test ettim aynı sonuçlar ile tekrar iadeye başvurdum.
Aynı garanti süreçleri yaşandı ve aynı ürün elime tekrar geldi. Açıklama olarak da ürünün değişimi veya iadesi için hiçbir neden görülmediği yazılı halde.

Yaklaşık 3ay geçti. Benim sorunum hala devam etmekte. Tarayıcı ile internet girildiğinde dalgalanma devam ediyor. Oyun oynandığı zaman internet kesiliyor.

18 Aralık 2023 15:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Sonraki süreçlerde her türlü probleminiz ile ilgili web sayfamızdaki canlı destek kanalımızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla TP-Link Türkiye

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link'in Kötü İnterneti

Ahmet
25 Ocak 2024 17:40

Talha
20 Temmuz 2023 20:04
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link TD-W9960 Modem Beklentileri Karşılamıyor: Zayıf Wi-Fi Sinyali Ve Yetersiz Destek

Hakan
18 Eylül 2025 14:58
tp-link-td-w9960-modem-beklentileri-karsilamiyor-zayif-wi-fi-sinyali-ve-yetersiz-destek-1.jpg

TP-Link Modem Kronik Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Yasin