Tiktak Kirala Mağdur Ediyor

11 Ekim 2023 17:07

Eşimin arkadaşı kaza yaptı. Kiralayan kişi eşim fakat MOBESE ve tutanakta kaza yapan kişi b** adında bir çocuk. Karşı tarafın hasarını karşılayan çocuk ama Tiktak'ın araç bedelini ödemesi gereken kişi eşim oldu. Ehliyet sahibi göründüğü için. Tiktak asla bu kişiyi kale almadan bizden fazladan para talep etti. Eve evrak ulaşmadan maaşa haciz kondu çocuk ortalıkta yok kaçtı gitti dava bize açıldığı için. Olaydan sonra arkadaşın söylediği şey frenleri tutmuyordu düzgün grene bastığım halde uzun süre durmadı dedi.

Bunun için bir inceleme dahi olmadı. Haczi kaldırdık araya uzlaştırıcı koydular ve araba değeri kadar neredeyse masraf çıkarıldı araba perte çıkmış gibi bir ücret yani. Mart ayında davamız var şimdi de kartlarımıza bloke koydular hangi kanunla yani bu nasıl adalet? Her yere yazacağım bunu yasal yanıltma yapıyorlar. Herkesten fazladan para isteniyor.

Bunu herkes yazmış. Tiktak'la ilgili genel bir soruşturma olmak zorunda art niyetlilerden borç almak gibi buradan araç kiralamak. Kazada suçsuz bile olsanız suçlu gösteriyorlar ve dediğiniz gibi sigortası kaskosu olan araçlardan aldıkları paralar yetmiyormuş gibi sizden de fazla bedellerle para almaya çalışıyorlar.

Eski model Clio araç için 3 sene önce 40 milyar para istenmişti şu an o borç 130 milyar araçta pert olma söz konusu bile yok. Bu bir trafik cezası değil, eğer şahıs bir yayaya çarpsaydı vuran kişi mi suçlu olurdu araç sahibi mi mantık sıfır bunlarda işlerine ne geliyorsa mağdur musun değil misin dinlemeden işlem yapıyorlar.

12 Ekim 2023 10:08 (Şikayetten 17 saat sonra)
12 Ekim 2023 10:08

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TikTak

12 Ekim 2023 11:30

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Saygılarımızla, TikTak

Zehra

Merhaba bizde aynı sorunu yaşıyoruz dönüş kuralına uymayan şoför yüzünden araca çarptı. Tutanaklarda da bu gözüküyor buna rağmen bize yüzde 50 kusur çıkarıp 30 bin lira para isteniyor. Bilirkişi veya Exper raporu istediğimizde vermediklerini söylüyorlar dava açsak bu kadar para harcayacağız zaten bildiğin sahte yanıltma işlemi. Bizim kusurumuz 0 çünkü. Konuyla ilgili sizde bir gelişme yaşar bir şey öğrenirseniz haber verir misiniz?

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 16:47

TikTak Kirala Araç Kiralama Sonrası Şok Edici Ücret Talebi

21 Aralık 2024 15:02
TikTak Kirala Araç Kiralama Sonrası Şok Edici Ücret Talebi
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak'tan Haksız 63.000 TL Fatura Ve İzinsiz Para Çekme Girişimi: Müşteri Hizmetleri Yok, Şeffaflık Eksikliği!

26 Ağustos 01:35
tiktaktan-haksiz-63000-tl-fatura-ve-izinsiz-para-cekme-girisimi-musteri-hizmetleri-yok-seffaflik-eksikligi-1.jpg