Uçağa Alınmama Mağduriyeti Ve İade Talebi

Uçağa Alınmama Mağduriyeti Ve İade Talebi
Merve
27 Ekim 2024 17:17

15.09.2024 saat 19.00'da İstanbul Havaalanı'ndan Esenboğa Havaalanı'na TK 2174 olan uçuşumuza alınmadık. 6 kişi olduğumuz uçuşa yaklaşık 2 buçuk saat öncesinden havaalanına geçtik. Check-in işlemlerimizi yapıp biletlerimizi aldık. Yaşlılar ve bir hamileden oluşan grubumuzda hamile olan yakınımız biraz rahatsızlandığı için onunla ilgilenirken kapıya saat 18.30'da geldik. Uçak henüz kalkmamıştı. Ancak kapı kapanmıştı. 2 buçuk saattir havaalanında olduğumuz bilindiği halde anons dahi edilmeden uçuşu kaçırmış olduk. Anons edilmiyorsa bile SMS veya arama ile ulaşılabilirdi, kalabalık bir ekiptik sonuçta. Yaklaşık toplam 12.000₺ üzeri ödediğimiz 6 biletimiz yandı. Hiçbir şekilde tarafımıza yardımcı olunmadı. Diğer uçaklara da alınmadık. Uçak gözümüzün önünde olduğu halde ve hala valizler yüklenmeye devam ederken biz bindirilmedik. Buna bahaneleri uçağa otobüsle geçildiği ve bize otobüs çağıramayacak olmalarıydı. Bilet ücretlerimizin tamamının iade edilmesini ve yaşadığımız bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.
5 kişinin bileti aynı PNR numarasındaydı: wcnfnq
1 kişi (benim) biletim ayrı numaradaydı: UE5IA8

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
28 Ocak 2024 18:17

Aytül
31 Ekim 2023 00:53
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Uçuş Saati Değişikliği Ve Havalimanında Mağduriyet

Ömer
13 Eylül 2025 16:23

THY Uçak Belirmeden Erkene Alınmış!

Hamraz
08 Eylül 2024 15:58
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
07 Mart 2024 11:36