Göksu sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Yarım Saat Erken Kalkan Uçağı Yüzünden Eşyalarımız Atıldı

25 Mart 2024 23:21

18 Mart 2024 tarihinde THY (Anadolu Jet) tk853 seferi ile saat 14:15'te kalkışı planlanan basel (mulhouse) - İstanbul uçuşumuzda, normalde saat 13:35'te biniş kapısının açıklanması beklenirken, saat 13:30'da mulhouse euroairport havalimanında adımızın ve kapının kapanmak üzere olduğunun anons edildiği bir durumla karşılaştık. O sırada güvenlik kontrolünde, sıvı olmamasına rağmen kabine alınmayan bebek yiyeceği, peynir çeşitleri ve Nutella kutusunu (yaklaşık 100 euro değerinde) bagaja ekstra kilo olarak verme konusunda yetkililerle görüşmekteydik. Anons sonrasında aceleyle uçağa binmek zorunda kaldık ve güvenlikten geçirilmeyen eşyalarımız Havalimanı personeli tarafından çöpe atıldı. Biniş kapısının açılma saatinden önce, saat 13:30'da tüm yolcuların hızla uçağa alınması ve uçağın planlanan saat 14:15 yerine yaklaşık 30 dakika önce, saat 13:55'te hareket etmesi sonucunda mağdur olduk. Uçağa binerken THY yetkilisine durumu sorduğumuzda, 'yolcuları erken bilgilendirip uçağı erken kaldırmak istedik' şeklinde bir yanıt aldık.
Uçak normal saatinde kalksaydı, küçük bir Havalimanı olan mulhouse euroairport'ta 10 dakika içinde eşyalarımızı bagaja verebilirdik. Durumu uçakta kabin amiriyle paylaştığımızda, uçuşun yarım saat erken gerçekleştirildiğini teyit ettiler ve bizden konuyla ilgili yazılı bir rapor hazırlamamızı istediler. Uçuşun erken saatte gerçekleşmesi nedeniyle koşuşturarak yetişmek zorunda kaldığımız ve uçak altı bagaja veremediğimiz için çöpe atılan eşyalarımızın masraflarının karşılanmasını talep ediyoruz. Teşekkürler.

28 Mart 2024 13:47

Turkish Airlines uçağın erken kalktığını ve kontuarın erken kalktığını kabul etti ancak zararımızı tazmin etmek istemiyor.

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
02 Aralık 2023 10:39

Gülşen
09 Temmuz 2024 17:11
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
20 Kasım 2023 15:57
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
02 Haziran 2024 21:28