E. Alt sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçakta Bırakılan Eşya

E. Alt
05 Nisan 2024 00:53

Siz, müşteri hizmetlerinin ne olduğunu bilmeyen, saygısız ve sorumsuz bir işletmesiniz. Bugüne kadar defalarca sizinle uçuş gerçekleştirdim. Bir keresinde, üst kabin dolabında çantamı unuttum ve hemen sizinle iletişime geçtim. Ancak, ne form ne de evrak prosedürü olmadan 10 gün boyunca oyalandım. Aynı zamanda unutulan eşyalar konusunda hiçbir araştırma yapmadan otomatik olarak olumsuz yanıtlar veriyorsunuz. Konunun araştırılmasını ve kabin ekibine sorulmasını defalarca talep etmeme rağmen, geri dönüş yapmadınız ve ilgilenmediğiniz çok açık.
Sorumluluk almıyor ve muhatap olmuyorsunuz. Yüksek ücretler ödeyerek bilet aldığımızda, uçaktan ayrıldıktan kısa bir süre sonra dolabın kontrol edilmesini talep etmek hakkımızdır ve bu konuda siz sorumlusunuz. Hem kabin ekibiniz hem de temizlik ekibiniz bu konuda sorumluluk taşımakta ve yanıt vermek zorundadır. Bu derece umursamazlık ve yanıtsızlık karşısında hayal kırıklığına uğradım.
Bundan sonra sizinle asla uçmayacağım ve bu kabul edilemez, müşteri hizmetleri yaklaşımınızı her yerde dile getireceğim. Bu ülkenin en büyük havayolu şirketi olmanız beklenemez.

Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Seyit
21 Temmuz 2024 15:43

Mina
04 Temmuz 2025 13:31
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
30 Eylül 2024 14:46
THY Türk Hava Yollarının Deneyimsiz Çalışan Kadrosu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
05 Mayıs 2025 12:21