THY İle Uçmak Bir Eziyettir

Baran
29 Mart 2024 15:32

THY eskiden hizmetleriyle dünyada öne çıkan hava yolları arasındaydı. Her alandaki vasatlık, THY hizmetlerine de yansıdı. Artık dünya sıralamasında en iyi hizmet veren havayolu şirketlerinden değiller. Ne sundukları yemekler, ne de hizmetler dünya standartlarında! İç hat servis kalitesini düşüre düşüre en dibe düşürdüler. Koltukları ücretli satmaya başladılar, onu da yüzüne gözüne bulaştırıyorlar. Ailem için Kars İstanbul uçuşuna bilet aldım. Bilet alırken, boşta olan business geniş koltuğuna fazladan 310 TL ödeme yaptım, koltukları seçtim. Biletlemeyi yapan personel, 3f, 3D koltukları, uçakta 3D koltuk yok diye değiştirip 9c yapmış. Yani parayla aldığım business koltuğunu normal koltuğa çevirmiş, annemle babamın arasına 6 sıra da fark koymuş. Torpille personel alırsanız olacağı budur. Ben de tesadüfen arayıp öğrendim bu durumu. Sonra babama itiraz et deyince, gidip düzelttirdi. En başından yapması gerekeni yaparak, 3a, 3b yapmış koltukları sanırım başka bir personel. Personeliyle servisiyle THY artık en son tercih edeceğim bir çeşit havayolu şirketi oldu. Üstüne böyle ekstradan sebep olduğu kafa ağrıları da cabası

Türk Hava Yolları Kafasına Göre Koltuk Yerlerini Değiştiriyor

Süheyla
07 Nisan 2024 10:14
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
11 Mayıs 2024 10:01

THY- Biniş Kartı Oluşturduktan Sonra Yapılan Yer Değişikliği

Sertap
31 Ağustos 2023 20:38
THY- Biniş Kartı Oluşturduktan Sonra Yapılan Yer Değişikliği

15 Ekim 2024 19:33
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
26 Temmuz 2023 00:42