THY Bilet Ücret İadesi

Derya
23 Kasım 2023 11:18

Türkiye’de hatta dünya genelinde yaşadığımız herkesi üzüntü içine sokan bir pandemi süreci yaşadık. Pandemiden önce almış olduğum 2352432059370 Kanata – Toronto gidiş dönüş biletim bulunmaktaydı. Pandeminin çıkmasıyla bütün uçuşlar durduruldu, ülkeler kapılarını kapattı. Ülkelere girişlerin çıkışların yasaklandığı bu süreçte Kanada da eğitim alacağım okul pandeminin uzamasından kaynaklı eğitimi durdurma kararı aldığını iletti. Bende bu durum karşısında okul açılana kadar uçak biletimin akıbeti hakkında aldığım bilgi, erteleme yapılabileceği ve bileti açığa alabileceğim yönünde oldu. Ayrıca uçuş hakkımı daha sonra kullanabileceğim tarafıma belirtildi. Fakat Türkiye’deki bulunduğum iş pozisyonumdan kaynaklı Kanada da bulanamayacağım. Bende bilet iadesi talebinde bulundum. Tarafıma erteleme ya da açığa alınma sırasında detaylı bilet hakkında bilgi paylaşımı yapılmamıştır. Bilgi eksikliğinden kaynaklı şu an mağduriyet yaşamaktayım. Bu konuda firmanıza geri bildiriminde de bulundum TK-5745969 numaralı.

Biletimin iptalini talep ettiğimde; zaman aşımına uğradığı söyleniliyor ki bu süreçte beni sürekli bekleten THY firmanız olmuştur. Firmanızın eksik bilgilendirilmesinden ve benim isteğim dışı bekleme sürecine dahil edilmemden kaynaklı yaşadığım mağduriyetin açığa kavuşturulmasını, bu husus doğrultusunda bilet ücret iadesinin yapılmasını ya da başka ülke ya da il olarak uçuş hakkımın verilmesini talep ediyorum.

Defalarca yazıp iletişim kurmama rağmen hiçbir şekilde olumlu dönüş alamadım. Eğer olumlu olarak herhangi bir geri dönüş yapılmadığında tüm yasal hakkımı kullanacağımı bildirmek isterim. Acil dönüş bekliyorum.

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Nedeniyle Alınan Uçak Biletinin İadesi Yapılmadı

Sevgi
14 Eylül 2025 07:42
saglik-nedeniyle-alinan-ucak-biletinin-iadesi-yapilmadi-1.jpg
Asuman sonuçtan çok memnun

Asuman
06 Şubat 2025 12:48
"Problem solved. Başvurmadığım yer kalmamıştı. Buradan da ümidim yoktu ama çok hızlı çözüm buldum. Teşekkürler"
Yanlış Tarihli Bilet İadesinde İletişim Sorunu

Gidiş Biletim İçin İade Talebime Destek Alamadım

Zeynep
18 Temmuz 2025 17:44
gidis-biletim-icin-iade-talebime-destek-alamadim-3.jpg
gidis-biletim-icin-iade-talebime-destek-alamadim-2.jpg
gidis-biletim-icin-iade-talebime-destek-alamadim-1.jpg
Dağ sonuçtan hiç memnun değil

Dağ
30 Ocak 2024 09:36