Jolly Tur & The X Belek'te Hayal Kırıklığı

Jolly Tur & The X Belek'te Hayal Kırıklığı
04 Ağustos 2024 13:52

Jolly Tur'da çalışan temsilcisinin öve öve bitiremeyip bize satış yaptığı ancak daha otele girdiğimiz ilk andan itibaren hayal kırıklığını zirvede yaşadığımız yer. Otelde ilk günümüz, maalesef 3 gece daha kalacağız. İlk günden gözlemlediklerim: kapalı otopark yok, siz park edin tenteli yer belki bulursunuz denildi. Kapıda karşılanmadık. Jolly'den size yardımcı olacak diye verdikleri kişinin telefonu sürekli kapalı ve ulaşılmıyor. Çocuğa bileklik istediğimizde maalesef çocuklara veremiyoruz, hem kaybolursa 20€ ödersiniz diye bir hoş geldin karşılama yaptılar. Bu karşılama içinde, biz durumun şaşkınlığı içindeyken (ki etrafımızdaki çocukların kolunda bileklik vardı) akabinde nasıl olduysa verdiler. Saat 14.30 gibi otelde olmamıza rağmen odanız hazır değil denildi ve bekledik. Snack bara geçtiğimizde yetersiz bulduk (lahmacun, salata, tek çeşit pizza ve 2 çeşit makarnadan ve hamburgerden oluşuyor, oldukça lezzetsiz ve tatsız). Yeni giriş yaptık, pozitif düşünelim ama yok. Havuz küçük ve fazlaca bulanık. Akşamın bu saati maalesef hala bulanık. Havuzdayken otelin içinde bulunan Starbucks'tan cool lime ve berry hibiscus istediğimde kalmadı, sevkiyat bekleniyor. Bazen hafta, bazen ayı bulur denildi. Saatimi var biz mi kaçırdık dedim, hayır bitti denildi. Kaldığım 1 hafta da imkanlarından faydalanamayacaksam içinde Starbucks var diye reklam yapmanızın da anlamı yok. Akşam için restoranda yer yoktu, personeller yetersiz, yemekler yetersiz ve maalesef lezzetsiz. Yani her şey alelade, yurt ortamı gibi. Daha ilk günden birçok olumsuzluk üst üste geldi ve benim için tam bir hayal kırıklığı. Dinlenmek, keyif almak için iple çektiğim tatilim ilk günden facia. Çok yazık. Durumu bildirmemize rağmen çözüm önerisi sunan ya da bizimle irtibata geçen kimse yok. Her şey olabildiğince başıboş. Yazık!

Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Sertil Deluxe Hotel Otel Temizlik, Hizmet ve Rezervasyon Sorunları Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

24 Ağustos 2025 22:23
sertil-deluxe-hotel-otel-temizlik-hizmet-ve-rezervasyon-sorunlari-nedeniyle-magduriyet-yasadik-1.jpg

05 Haziran 2024 18:09
Jolly Tatil Ve Yasmin Bodrum Resort Otel Pişmanlığı
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 12:56
Bilsen sonuçtan hiç memnun değil

Huzursuz Tatil: Eksik Hizmet Ve İlgisiz Personel

31 Mart 2025 01:37