Teka Ankastre Buzdolabı Arıza

Firuzan
24 Kasım 2023 15:30

Teka marka ankastre buzdolabımın ses yapması dolayısıyla servis çağırdım ve kompresörün değişmesi gerektiğini söylediler. Kompresörü değiştirdim ancak ses sorunu aynı şekilde devam etti. İkinci kez kompresör değiştirildi fakat bu defa da ses kesilmedi. Servisi tekrar aradım ve firmanın durumu değerlendirip dönüş yapacaklarını belirttiler. 20 gün boyunca herhangi bir dönüş olmadı. Dolabı kontrol ettiğimde, sadece ses sorunu olmasına rağmen bu kez soğutmama sorunu da ortaya çıkmış ve içindekiler küflenmişti. Servisi durum hakkında bilgilendirdim ve yine firmanın dönüş yapacağını ifade ettiler. Sonuç itibarıyla ürünün tamiri mümkün olmadığı belirtildi ve yenisini %50 indirimle alabileceğimi söyleyerek katalog gönderdiler. Ancak katalogdaki fiyatlar çok yüksek ve aynı ürünü internet üzerinden ya da farklı firmalardan, bana sunulan indirimden daha ucuza bulabiliyorum. Yani aslında bir indirim söz konusu değil. 3 yıl önce aldığım ürün için yeniden yeni buzdolabı fiyatı ödememi bekliyorlar. %50 indirim iddiaları var fakat piyasada zaten bu fiyatlara bulunabiliyor. Bir ürün satıyorsanız, onun tamirini de sağlamak zorundasınız. Sonuçta üretici firma olarak siz sorumlusunuz, ben değilim. Müşteri hizmetleri de yardımcı olmadı. Tüketici Mahkemesi'ne şikayet dilekçemi sunacağım.

24 Kasım 2023 15:37 (Şikayetten 6 dakika sonra)
27 Kasım 2023 12:01

Elifnaz sonuçtan hiç memnun değil

Teka Teknik Servis Sorumsuzluğu!

Elifnaz

Canan sonuçtan çok memnun

İki Yılda İki Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Canan
04 Temmuz 2025 18:05
"Telefonunuz için öncelikle çok teşekkürler, olması gerekeni yaptınız. En kısa zamanda sizden aksiyon bekliyorum. Teşekkürler."
iki-yilda-iki-motor-arizasi-ve-yetersiz-servis-hizmeti-2.pdf

Serdar
15 Mart 2024 22:38
Bertun sonuçtan çok memnun

Bertun
31 Ağustos 2024 12:17
"Yardımınız için tesskür ederim tekrardan"
Teka Kategorileri