Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Suwen Mağazası İade Veya Değişim Yapmıyor!

Suwen Mağazası İade Veya Değişim Yapmıyor!
17 Ocak 2024 12:35

Öncelikle merhaba, 14.12.2023 tarihinde Hatay / İskenderun Prime-Mall AVM Suwen mağazanızda 7.760,34 TL değerinde alışveriş yaptım. Alışverişimin asıl amacı yurt dışındaki kız kardeşim ve ailesine hediye amaçlı oldu. Olur da beğenmeme ihtimali olursa diye özellikle sorduğumda iade ya da değişim yapabileceklerini belirttikleri için rahatlıkla alışverişimi yaptım. Ayrıca, görevli ürünleri o kadar överek konuştu ki ekstra birçok ürün aldım. Aldığım ürünler içerisinde 3 adet sutyeni kız kardeşim beğenmediğinden yurt dışından dönüşte beraber getirerek 16.01.2024 tarihinde mağazaya iade ya da farklı bir ürünle değişim yapmak üzere başvurdum. Ancak, görevli kişi ve satışı yapanlar da orada olduğu halde ürünü iade veya herhangi bir başka ürünle değiştiremeyeceğimi belirttiler. Ancak müşteri hizmetlerini aramamı ve durumu izah etmemi belirttiler. Müşteri hizmetlerini de arayarak durumu belirttim. Ancak aynı cevapla karşılaştım.
Ben şunu anlayamıyorum; ürünü satarken özellikle belirttiğim halde neden böyle bir muameleye maruz kalıyorum. Yıllardır mağaza çalışanları da bilir Suwen mağazasından alışveriş yaparım. Demek ki başımıza gelmediği için herhangi bir sorun yaşamadık. Şimdi şunu sormak istiyorum ben 3 adet sutyeni ne yapayım? Kendim mi internete koyup satacağım. Markaya olan güvenim yerle yeksan oldu. Bir daha asla bu markadan alışveriş yapmayacağım ve kimseye önermeyeceğim! Tarafıma yapılan bu haksızlık için araştırmalarıma da devam ediyorum.
Şikayetimi buraya yazmamın amacı herkesin durumu görmesi ve Marka ana yöneticilerinin haberdar olmasıydı. Tarafıma yapılan bu haksızlık ve mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyorum...

17 Ocak 2024 13:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla SUWEN

19 Ocak 2024 18:26

Bu kadar basit bir işlem için ne kadar zamanda dönüş yapmayı düşünüyorsunuz acaba?

23 Ocak 2024 18:47

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla SUWEN

23 Ocak 2024 20:02

Tarafıma verilen cevap şu şekilde olmuştur. Ürün iadesi yapılamamaktadır. Şahsım adına bir daha Suwen mağazalarından alışveriş yapmam ve de kimseye öneride bulunmam!

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
23 Ekim 2024 16:41
Değişim Talebime Cevap Alamıyorum: Suwen Mağazalarındaki İade Süreci Sorunu
Değişim Talebime Cevap Alamıyorum: Suwen Mağazalarındaki İade Süreci Sorunu
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
17 Eylül 2025 11:22
kisa-surede-bozulan-sutyenler-icin-iade-talebim-reddedildi-3.jpg
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
03 Haziran 2024 15:52
Suwen Kampanyalı Ürün Değişim Talebime Yardımcı Olmuyor
Galip sonuçtan hiç memnun değil

Galip
14 Eylül 2023 09:49