Umut sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 16:35

Merhabalar. Ürünü yaklaşık 1 ay önce aldım. Kurulumu için Sunny yetkili servis ile iletişime geçip kurulum için gelindi. Kurulum aşamasında kutu açılıp ön panelde kırık saptadılar ve raporda kutunun servis tarafından açıldığı, kutuda hasar olduğu ve çift bantın olmadığına dair bilgi verildi. Kutuda madem hasar mevcut, bunun raporunun başta tutulması gerekirken, ürün kırık çıktıktan sonra kutuda hasar var diye yanıtlandı. Ayrıca, görsellerde bulunduğu üzere ürün kontraplaklarla kutulanmış vaziyette. Kutu açılıp serviste kutuda hasar yazdığı için ürünü iade edemiyorum. Kargo hasar tespit tutanağı isteniyor. Onu da ürünü aldığım gün olmadığı için alamıyorum. Görsellerde mevcut olan hasar, kutunun alt kısmında sadece sürtmeden kaynaklı yıpranma gözüküyor. Servisin hasar diye tabir edip oradan kırıldı diye açıkladığı yer alt kısmı ama televizyondaki kırık ortada panelde. Ürünün değişimini yapmamak için sorunu Sunny firması üstlenmiyor. Acilen ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum.

25 Temmuz 2024 12:48 (Şikayetten 5 gün sonra)
25 Temmuz 2024 12:59

Ben müşteri hizmetleri ile görüştüm aynı durumu tekrarladılar. Siz fabrika olarak kontrplakları kendiniz koymadığınızı söyleyip bunu raporda ibraz etmiyorsunuz ve çözüm odaklı hiçbir şey bulunmamakta yasal yollara başvurabileceğimi söylediler. Beni hem Sunny hem satıcı mağdur ettiniz ve bir çözüm sağlamadı kimse. Sunny ürünlerini kendim kullanmamakla birlikte kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Yasal yollardan hangi kanallar var ise hepsinden adınıza şikayette bulunacağım.

Sena
03 Nisan 2024 13:53
Neslişah sonuçtan hiç memnun değil

Neslişah
19 Mayıs 2025 00:52
Defalarca Değiştirilen Sunny TV Hâlâ Arızalı, İade Talebim Karşılanmıyor
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
29 Temmuz 2024 18:00