Hakan sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 18:16

Merhabalar, İzmir servise musso Grand aracımı AdBlue ısı sensörü hatası için götürdüm aracım 30000 km de garanti kapsamı dışında kaldığını söylediler. Bir sürü olumsuzluk yaşadım araç güzel ama servis büyük sorun. Genel merkeze mail attım bekliyorum.

27 Temmuz 2024 13:16

Hala bir çözüm bulunmadığını tarafıma herhangi bir geri dönüş yapılmadığını ve aracımın 400 km sonra çalışmayacağı bildirimini verdiğini söyler kesin bir çözüm beklediğimi belirtmek isterim. 100000 km motor garantisinden faydalanıp aracımın sorununun çözülmesini talep ediyorum.

22 Temmuz 2024 22:12 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Hakan KARADİKEN; Aracınızı 15 Temmuz 2024 tarihinde YMY İzmir servisimize getirdiniz de aracinizin garantisi yıl olarak bitmişti. Tarafınıza garantisi bittiği icin Adblue Pompasinin ücretinin ödenmesi gerektiği söylenildi. Bu konuda tarafınıza yasal olarak cevap verilecektir.

23 Temmuz 2024 21:28

Ben aracımın garanti kapsamı dışında olduğunu bana belirttiğinizi ve ben 30000 km de olan aracımın km garantisinden yararlanmak istediğimi sizlere mail olarak da sözlü olarak da belirttim. Yalan beyan ya da iftira söz konusu değildir. Aracımın garanti kapsamı dışında kaldığı ve 51.000 TL fiyat çıktıktan sonra ben aracımı geri talep ettim ve yaşadığım olumsuzluklarıda sizlere bildirdim. Bana servis kayıtlarını vermemeleri ve karşılaştığım muamelede yazılı olarak sizlerde mevcut. Yasal prosedür neyse bende uygulamaya hazırım. İmza atmayı kabul etmediğim için aracımı teslim etmek istemeyen personellerinizden ve bende cevap olarak benim aracımı gaspmı ediyorsunuz şimdi polisi arıyorum dedikten sonra aracımın teslim edilmesi sanıyorum ki tüm kameralarınız kayıt altına almıştır. Ben aracımın arızasının giderilmesini talep ettim sizlerde garantisinin bittiğini söylediniz benim şikayetim sonrasındaki muameledir. Tüm yönetim kadorunuz attığım mailleri okumuşsa mağduriyetimin 100000 km motor garantisi kapsamında giderilmesini talep ediyorum.

27 Temmuz 2024 14:34

Gencer sonuçtan çok memnun

Servis İlgisizliği Ve Geciken Onarım

28 Şubat 2025 08:12
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Ssanyong Musso Grand Çözülemeyen Park Sensör Problemi.

05 Mart 2024 18:45

SsangYong Ekran Arızamın Giderilmesini Bir An Önce Yeni Ekranımın Takılması

25 Mayıs 2024 17:07

SsangYong Müşterisini Daha İlk Ayda Mağdur Eden Firma Şahsuvaroğlu!

02 Eylül 2024 18:49