Gul sonuçtan hiç memnun değil

Şok  Mis Bozuk Süt Çıktı!

20 Eylül 2024 22:08
20 Eylül 2024 21:52

Sok market süt Mis 1lt tarihi Aralık olmasına rağmen bozuk bildiğin su gibi klorlu su yazıklar olsun

20 Eylül 2024 22:34 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

20 Eylül 2024 23:01

20 Eylül 2024 23:30
mis-bozuk-sut-1.jpg

Ya allaskina parti no nedir süt işte Mis sok süt attım foto bu mu... Fişi de çöpte tabi 2 gün önce aldığım süt ben ne bilim bozuk süt satacaksınız. Kaptanpaşa yay sokaktayım sütümü getirin taze

20 Eylül 2024 23:39

Degerli Müsterimiz, Sikayetvar sisteminde yapilan güncellemeler sebebiyle yüklemis oldugunuz görselleri görüntüleyememekteyiz. Size yardimci olabilmemiz için ilgili bilgileri yaziyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Iyi Günler Dileriz.

20 Eylül 2024 23:50

Ya siz merak etmeyin gayeet iyi gözüküyor. Yarın bu sütü kafalarına atacağım zaten. Böyle bırakmam.

Mis Yoğurt’ta Şişmiş Ambalaj Ve Bozulmuş İçerik Sağlık Riski

21 Nisan 18:16
Cihan sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2025 20:32
"Şikayet sonrası şok mağazasında aradılar kontrol edip bilgi vereceklerini söylediler. Bir iki gün arayan olmadı. Bir hafta sonra yetkili bir kişi arayarak probleme neden olan mağazaya yönlendirdi. Problem bulunan ürün hakkında bilgi verip gerekeni yapacaklarını söylediler. Problem olan ürün yerine aynı ürünü verdiler."
sut-icindeki-kesik-parcalar-cocuk-sagligini-tehlikeye-atti-1.jpg

Şok Market'te Soğuk Zincir İhlali Ve Bozuk Süt Ürünleri