Burak sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Evcil Hayvan Sıkıntısı

04 Mart 2024 10:42

Trabzon/Ortahisar Fatih Devlet Hastanesi Yavuz Selim Camii yanındaki Şok market çalışanları kapıda uyarı olmasına rağmen içeri evcil hayvan alıyor. Alınmasını geçtim içeri alınan hayvanlar ağızlıklı ya da bağlı olsa bile ailem açısından alışverişte sıkıntı oluşturuyor.

Bu konuda hayvan sahibine uyarı yaptığımda sert şekilde cevap verildi. Daha sonra market çalışanı da gelip ailemi haksız buldu ve tartışma çıktı hatta olaya polis de dahil oldu.

Markete yasal olarak evcil hayvan alınabiliyor ancak almadınız diye de ceza yemezsiniz. Ayrıca firmalar işyerlerindeki düzeni kendi iç tüzüklerine göre uygulama hakkına sahiptir. Bu nedenle konu hakkında gerekli uyarıların yapılarak net çözümler bulunmasını talep ediyorum.

Elif
Elif

Marketlere sokak ya da evcil hayvan alma modası çıktı. Bu durumu hijyenik bulmuyorum... Bu durumu yaşamak istemeyenlere de resmen saldırıyorlar. Sokak hayvanı markette olmak zorunda değil. Sonuçta müşteri biziz.

Ayse
Ayse

Vah vah vicdanlar olmuş. Tek derdimiz hayvanların varlığı. Ne ara bu kadar düşman oldunuz hayvana? Hijyen demekte bahanesi

Ecem.s
Ecem.s

Elinizle kasada tuttuğunuz paralar sizin içinde aileniz içinde daha büyük tehlike o paralardan daha mikrobik bir şey olamaz emin olun köpek sahipleri köpeklerini bir çok insandan daha temiz tutuyor ve bakıyor

28 Eylül 2024 20:16
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Alışverişinde Evcil Hayvan Engeli ve İlgisiz Çalışan Sorunu

23 Şubat 2025 12:11