Şok Marketler Balıkesir Erdek-Düzler Şok Marketin Pis Olması Ve Çalışanların Üslubu

20 Ağustos 2024 14:02

Şok market Balıkesir Erdek-Düzler şubesinin her daim pis ve dağınık olmasına anlam veremiyorum. Kapının önü zaten kaos içinde. İçeriye giriyorsun yerde pis kartonlar, dışarıdan içeriye dolmuş yapraklar. Alacağım ürünlerin %50sinin asla fiyatı yazmıyor ve bu yüzden almak istediğim şeylerin çoğunu fiyatını bilmediğim ve kasada uğraşmak istemediğim için alamadım. Zira kasanın karşısındaki ürünün fiyatını kasadaki çalışana sorduğumda bilmiyorum cevabını alıyorum. Salına marka iyotlu Himalaya Sofra tuzu kullanıyorum aylardır ürün yok sandığım için alamıyordum fakat erkek arkadaşım rafın en altına eğilip baktığında paletlerin altına düşüp sıkıştıklarını gördü bu şekilde alabildim, muhtemelen market çalışanlarının da asla kontrol etmedikleri için tuzun varlığından haberleri yoktu. Hindistan cevizi yağı almak için ürünü elime aldığımda kapalı şişe olması gerekiyorken bütün yağ elime bulaştı ve fiyatı tabii ki yazmıyordu. Dondurma dolabında zaten bir iki tane ürün vardı ve birini elime aldığımda üst kapağı yoktu açık bir şekilde dolapta ters duruyordu. İndirime girmiş yoğurdu alıp eve geldiğime fişe baktığımda indirime girmemiş olan fiyattan aldığımı görmek ilginç bir olaydı? Kasada bir problem yaşadıklarında kasadaki çalışanların müşterilere gösterdiği tavır ve üslup çok kötü. Muhtemelen bir yoğunlukları vardı ve tek kasa açıktı, çok fazla insan bekliyorduk. Müşterilerden birisi diğer kasayı da açabilir misiniz diye sorduğunda kasadaki hanım kızımız çok sert bir üslupla açamayız bekleyeceksiniz! Dedi. Kibarca durumu anlatmak yerine... Sıra bana geldiğinde kasadaki market çalışanının benimle abla diye konuşması da biraz iğreti ediciydi. Bu samimiyet değil üslup bilmezlik. İşe başlamadan ve ya başladıktan sonra bir eğitim almıyorlar mı? Kapıya ilk gelen insanın öylece işe alındığını düşünüyorum. Bende çok yoğun çalışan bir gıda sektörünün eski vardiya müdürüyüm. Yoğunluklarını, yorgunluklarını, streslerini, zor müşterilerle uğraşmalarını anlayabiliyorum ama ne olursa olsun insanları bu şekilde tersleyemezler, mahalleden arkadaşlarıymış gibi bir üslupla müşteriyle konuşamazlar ve bir marketin bu kadar pis, dağınık olması kabul edilemez bir durum. Bölge müdüründen ricam bu şubede denetim yapılması, ürünlerin fiyatlarının yazılması ve lütfen çalışanlara eğitim verilmesi.

20 Ağustos 2024 15:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

15 Mayıs 2024 23:26

21 Haziran 2024 22:30
Elif sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 10:56

19 Nisan 2024 20:20