21 Ağustos 2024 12:18

20 Ağustos'ta Kocaeli Çayırova Atatürk Mahallesi 312 sok no 11 deki şok marketten ekmek reyonundan Tamköy markasıyla katmer aldım. İçi küf tutmuş artık tiksinme derecesindeydi. Üzerindeki son kullanma tarihine baktığımda 2 Eylül yazıyordu etiketi kaldırdım altında 14 Ağustos yazıyordu. Tüketiciyi yanıltan zehirlemeye çalışan Bu firmalardan şikayetçiyim. Hem Şok Hem Tamköy firmasi yüzüne 6 yaşında oğlum ben ve eşim zehirlensek birimize. Bir şey olsaydı sorumlusu kim olacaktı? Dün ben mide. Bulantısı yaşadım bugün bir şey olmayacağı kimin garantisinde. Bu firmalardan her türlü şikayetçi olup hakkımı arayacağım.

21 Ağustos 2024 12:34 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

21 Ağustos 2024 19:11
sok-market-insanlari-ekmekle-zehirliyor-1.jpg

Bu cevaptan bile ne kadar ilgisiz olduğunuz belli. Üstte tamköy markalı katmer diye belirttim ve cümleye İsyerinizin açık adresini yazarak başladım. Bu arada bugün de uğradım aynı ürünlerden rafta hala var ve başkaları da alırsa belki zehirlenecekler.

21 Ağustos 2024 19:34

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Aydan sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 14:40
Şok Market Tamköy Kalem Böreği Bozuk Ürün Zehir Gibi Kokuyor
Bariş sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 20:53

01 Eylül 2023 15:55
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 20:44

Şok Marketler Kategorileri