Oğuzcan
27 Kasım 2024 21:02

Ankara’daki Teknik smeg yetkili servisine filtre kahve makinesi ve kettle ile ilgili başvuruda bulundum. Kahve makinesinin kendiliğinden kırılan iç kapaktaki kırık parçayı değiştirdiler, ancak değişen parça çizik ve kırık (muhtemelen çıkma ikinci el parça kullanıldı.) olduğu için tekrar iletişime geçtim. Ayrıca kettle’ın içerisinde yanık benzeri noktalar oluştuğunu bildirdim. Temizlik yapıldığı söylendi, fakat sorun çözülmedi. Tekrar servis ile iletişime geçtiğimde cihazları İstanbul merkeze göndermem istendi.
Ancak sorunlar katlanarak büyümüş durumda:
Filtre kahve makinesinin içerisindeki parça tekrar değiştirilmiş, ancak kapak içinde derin bir çizik mevcut (muhtemelen tornavida ile çizilmiş olabilir). Bu çizik, ileride kapağın tekrar kırılmasına sebep olabilir.
Diğer parçalarını sağlam şekilde gönderdiğim filtre kahve makinesinin sağ tarafındaki tuş kırık ve çalışmaz halde geri gönderildi. Makineyi artık kullanamıyorum.
Kettle ise sırılsıklam ıslak bir şekilde kutudan çıktı ve içerisindeki lekeler hala çözülmemiş. Muhtemelen içi su dolu bir şekilde gönderilmiş, bu da kargo sırasında kutuya su saçılmasına sebep olmuş.
Binlerce lira ödediğim ürünler, daha bir yıl dolmadan kırıldı, arızalandı ve özensiz bir şekilde teknik servisten geri gönderildi. Haftalardır evime bir saat uzaklıktaki servise cihazları götürüp getiriyorum, ardından tekrar kargoya vermekle uğraşıyorum. Ancak bozulan yerler tamir edilmediği gibi sağlam parçalar da kırılarak geri gönderiliyor. Bir aydır ürünlerimi kullanamıyorum ve firma maillerime dönüş yapmıyor, telefonlarıma da cevap vermiyor. Boğaziçi ithalat firması ürünlerinin arkasında durmuyor. Servisi ürünleri kırıyor. Paranızı çöpe atmak için bu firmadan Smeg alabilirsiniz. Eğer firma mağduriyetimi gidermezse yasal yollara başvuracağım. Sorunlu bölgeleri gösteren fotoğrafları da ekliyorum.

17 Aralık 2024 10:22 (Şikayetten 19 gün sonra)

Sayın Smeg Kullanıcısı; Telefonda görüşmemize istinaden bilgilendirme dönüşü sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Mertcan sonuçtan çok memnun

Mertcan
14 Mart 2025 11:07
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 19:05
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 10:28

Pelin