Simfer 150 Ülkeye İhracat Yapan Başıboş Firma

14 Mayıs 2024 13:27

Simfer internet sitesinden bir fırın siparişi verdim. On dakika sonra aynı fırını aynı satıcıdan başka bir platformda daha uygun koşullarla buldum ve siparişi iptal edip müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım ve iadenin ne zaman yapılacağıyla ilgili bilgi aldım; aynı gün içinde gerçekleşeceği söylendi. Ancak ertesi gün hala iade yapılmamıştı, tekrar aradığımda bu kez beş iş günü içinde yapılacağı belirtildi. Bugün itibarıyla hala iade yapılmadı. Tekrar iletişime geçtiğimde, S**** isimli bir temsilci tarafından sabırsız ve kaba bir tutumla karşılaştım; arama sonlandırıldı. Ne dekont ne de iade yapıldığına dair bir belge veremeyeceklerini, şirket politikaları gereği böyle olduğunu söylediler. Şirketin güven vermediğini, şikayet kaydı olmadığını, herhangi bir yetkilinin bulunmadığını ve dünya genelinde ihracat yapan bir firmanın bu durumda olmasının üzücü olduğunu düşünüyorum. Yaşadıklarımın başkalarına referans olmasını umuyorum.

28 Mayıs 2024 17:06 (Şikayetten 14 gün sonra)

İsmail
İsmail

Simfer müşterinin parasını kullanıyorlar herhalde günde 50 tane keklik fırın alsa satış iptal olsa para iadesini bir ay geciktirse parayı repo ya da faize yatırsa karlı iş ya kaybettiği müşteri sayısı bir daha Simfer adını bile okumayacağım.

Fatih
Fatih

Bedava finansman sağlıyorlar. Benimde 22 gün oldu halen ödeme yapmadılar.

Ümit sonuçtan çok memnun

Ümit
25 Nisan 2024 01:58

Bahar
10 Mart 2025 10:51
Simfer Fırın İadesinde Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Engeli
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
25 Şubat 2025 20:08