02 Kasım 2023 17:56

Silverline elektrikli ocak evimde takılı ocağım çatlayarak kırıldı ve kısık devirde açmama rağmen çatlamaya ve kırılmaya devam ediyor. Garanti için servisi aradığım zaman bunun kullanım hatası olduğunu ve yardımcı olamayacaklarını ücretli olarak yardımcı olabileceklerini söyledi. Ocak elektrikli olduğu için yüzeyinin ısınması gerekiyor. Isıdan dolayı çatlayan bir cam için nasıl kullanıcı hatası olabilir ve neden ben bunu Garanti süresinde olmasına rağmen ücretli olarak yaptırıyorum.

03 Kasım 2023 15:55 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. SİLVERLİNE AŞ. MÜŞTERİ HİZMETLERİ

03 Kasım 2023 16:08

Tarafıma dönüş yapıldı şaka gibi kırılma var imiş oda darbe izi olduğu imiş çatlatan dolayı tabi ki kırılma olacak detaylı incelenir ise kırılma darbe vb. Mi yoksa ısıdan dolayı çatlamadan mi anlaşır ama buna bile gerek duymadan bizim garanti kapsamimizda değil diyorsunuz ürünün arkasında duramamaktan öte bir şey değil en komiği de cam olmadığı için komple ocağı değiştirmem gerektiği kendi aldığım ürün değil kiracı olduğum evde ki ürün ama yeni alacak olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir de ısıdan kaynaklı çatlama bile garantiye girmiyor ise garantili yapılan ne ki merak ediyorum.

Melis
Melis

Aynı ocak ve aynı şekilde benimde patladı kırıldı, yine size ücretli de olsa yapılacağını söylemişler, bana direk üretimi yok camın ne zaman olursa o zaman ararız dediler 1 ay geçti hala kimseden ses yok

Yıldız

Bir marka olarak ürünün arkasında duramayacak kadar kotu bir marka olarak düşünüyorum gelip inceleseler benim hatam olduğuna dair tek bir belirti olsa ok ancak orta ateşte tek Ocak yanıkken çatlayan ve devam eden hatadan ben sorumlu tutuluyorum üzücü

Yıldız

Allah yardımcınız olsun. Aynı şekilde benimde ellerinde cam olmadığını komple ocağın değişmesi gerektiğini onunda ellerinde olmadığını söylediler Antalya gibi bir yerde 15 bin lira kirada oturuyorum ev sahibine ait ocağı da kullanım hatası olmamasına rağmen ben değiştirmek zorunda kalıyorum kesinlikle kimseye önermeyeceğim ve evime sokmayacağım marka Silverline

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Cam Ocakta Tekrarlayan Çatlama Ve Garanti Kapsamı Sorunu

Gökhan