Silverline Ankastre Davlumbaz Arızası

06 Aralık 2023 15:28

Silverline marka ankastre set aldım. Ürünlerin montajı yapıldıktan sonra davlumbaz, ilk çalıştırdığım beş dakika içerisinde çalışmayı durdurup değişik sesler çıkarmaya başladı. Servis çağırdım, gelen ekip davlumbazın motorunun arızalı olduğunu ve değişeceğini söyledi. Ürünün ilk defa kullanıldığını ve beş dakikada bu hale nasıl gelebileceğini, ayıplı mal olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediğimde, değişim yapılamayacağını ve ürünün tamir edileceğini söyleyip gittiler. Daha sonra davlumbazın motorunun değiştiğini söyleyip montajını yaptılar. Aradan oldukça zaman geçtikten sonra davlumbaz tekrar arıza verdi. Davlumbaz arızası için 30 Ekim 2023 tarihinde servis kaydı oluşturdum. 4 Kasım 2023 tarihinde servis geldi ve tuş takımının arızalı olduğunu, bir hafta on gün içerisinde parçanın temin edilip arızanın giderileceği bilgisini verdi. Bugün 6 Aralık 2023 ve servisle yaptığım görüşmede parçanın kablosunun gelmediği ve ne zaman geleceği konusunda bilgilerinin olmadığını söylediler. Akabinde müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede garanti koşullarını ve Tüketici Hakları Koruma Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince 20 iş günü içerisinde (buna Cumartesi günleri de dahil) giderilemeyen arızalar karşısında ürünün yenisi ile değişimi istenir hükmünde olduğundan değişim talep ettim. Ancak müşteri hizmetleri görevlisi, kendisinin yapabileceği bir durum olmadığını ve arıza için servisle görüşeceğini bildirdi. Bu kadar zaman zarfında giderilemeyen arıza konusunda mağduriyet yaşadım ve yaşıyorum. Ne kadar daha devam edeceğini bilmiyorum. Bu yüzden arızalı ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum.

29 Ocak 2024 00:44
M.serdar sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Marka Ve Yetkili Servisi Sıkıntısı

M.serdar
23 Temmuz 2024 10:58
Silverline Marka Ve Yetkili Servisi Sıkıntısı
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
17 Temmuz 2023 16:18
Silverline Müşterisini Dikkate Almıyor, Mağdur Olmamak İçin Okuyun!

05 Kasım 2023 22:01
Silverline Kategorileri