Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 21:15

Siemens Hilltown AVM. İzmir bayisinden
23.06.24 tarihinde üç beyaz eşya aldık, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi nişanlımla beraber. 1 ay sonra teslim aldık. Teslim alınırken kutuların açılıp bakılmasını söylediler ama kutuları açınca garantiden de çıkıyor. Getiren servisçilerden rica ettik, onlar garantiden çıkar diye olmaz dediler. Ricamıza karşılık sadece buzdolabına bakabildik. Kurulum için servis geldi. Çamaşır makinesinin kocaman vuruk ayak kısmından hem de. Aldığımız Siemens bayisine gittik, bizi başlarından savdılar. Müşteri hizmetleriniz bağlantılar. Garantiyi kapsamıyor dediler. Ocakta düğünümüz var mağduruz.

20 Kasım 2024 11:35 (Şikayetten 14 saat sonra)

Yasemin
Yasemin
26 Kasım 2024 21:24

Verdiğiniz çözüm tekrar aynı üç kere aradınız kabul etmiyoruz. Servise gönderip tamirini yaptırmak hiç kullanmadığımız ürün için ne kadar mantıklı. Siemens kaliteli marka diye tercih ettik hüsran. Siemens Hilltown bayisi için diyorum ürünleri satarken müşteriyiz. Ürünleri aldıktan sonra müşteri değiliz ben onu anladım. Kimse Siemens'ten ürün almasın.

24 Haziran 2024 13:59
Ayşen sonucu yetersiz buldu

07 Temmuz 2024 13:37
Siemens Ev Aletleri Çamaşır Makinesi Ve Buzdolabı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Siemens Beyaz Eşya İçin Teşhir Ya Da Spot Ürün Sorunu

22 Nisan 2024 17:35
Yeni Siemens Beyaz Eşya İçin Teşhir Ya Da Spot Ürün Sorunu
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 16:01

12 Ekim 2023 11:40