Asude sonuçtan hiç memnun değil

Siemens XXL Buzdolabının Sinir Bozucu Çınlama Sesi

06 Eylül 2024 10:16

Siemens KG86PAICON XXL buzdolabının kurulumu yapıldığı günden beri iade etmek istiyorum. Buzdolabından inceden tiz, insanın sinirlerini altüst edecek çınlama gibi bir ses geliyor. Üstelik servis incelemeyi yaptığında bu sesin normal olduğunu söyledi. Dahası, fabrika üretim birimine dinletildiğinde onlar da bu sesin gayet normal kompresör sesi olduğunu söylediler. Paramın iadesini istiyorum. Ben bu buzdolabını bu sesle kullanamam.
Bu modeli almak isteyenler için bu sesi herkesin yararına paylaşmak istedim. Buzdolabınızdan bu ses gelecek.

06 Eylül 2024 15:37

Siemens XXL kg86paıcon numaralı buzdolabının kurulumu yapılmadan önce hiçbir şekilde saat kaçta kurulacağı ile ilgili aranmadım. Sadece cuma günü kurulacağı söylendi. Perşembe günü baktım aksam oldu ve kimse beni aramıyor ben işin peşine düşüp servis randevusunu sordum sormasam sabah kurulumun olacağını bilmeden evden çıkacaktık Daha sonra buzdolabın ses ile ilgili sorunundan dolayı servis talep ettiğimde çağrı merkezi ve yerel servis arasında iletişim sağlanamadı bana çağrı merkezi 19.00_20.00 arası saat verirken bir sonraki güne, randevu olduğu gün servis öğlen biz yokken gelmiş. Servis o saatlerde hizmetlerinin olmadığını söyledi. Ama son servis olarak günün sonunda geleceğini söyledi fakat gelmedi. Ertesi günde aynı şey yasandı son servis olarak geleceği fakat gelmediği bir gün oldu. En sonunda tatil planladığımız resmi tatil olan 30 Ağustos günü gelebileceklerini söylediler. Biz de işler hızlansın diye kabul etmek zorunda kaldık. Herkesı bilgilendirmek istedim bu tecrubelerımızden.

06 Eylül 2024 10:21 (Şikayetten 4 dakika sonra)

06 Eylül 2024 19:17

Hiçbir şekilde iade alınmayacağı söylendi. Geri dönüş yapılacak bir konu yok. Başka bir çözüm değişim vs de onerılmedı. Ben sadece bu modeli alacaklar için bilgilendirme amaçlı paylaştım. Herkes neyle karşılaşacağını bilsin diye Keşke ben de bılseydım.

06 Eylül 2024 19:39

Beni aramayın lütfen aldığım cevaptan sonra

Müjgan
Müjgan

Merhaba üst kısımda soğutması nasıl? Nem var mı?

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Sessiz Diye Aldığım Buzdolabı Gürültülü Çıktı, Çözüm Yok!

31 Temmuz 2025 14:06

Yeni Alınan Buzdolabında Sürekli Ses Sorunu Ve İade Talebinin Reddedilmesi

15 Eylül 2025 23:24
yeni-alinan-buzdolabinda-surekli-ses-sorunu-ve-iade-talebinin-reddedilmesi-1.jpg

Siemens Ev Aletleri Kategorileri