Siemens Parça Temin Edemiyor, Müşterisine Servis Hizmeti Vermiyor

09 Şubat 2024 00:37

Tam üç ay önce anakartı yanan Siemens marka fırınım için parça siparişi verilmesine rağmen her ne hikmetse üç ayda parça bir türlü gelmedi. Siemens beni sürekli oyaladı ve satın aldığım ürünü kullanamadım. Üç ay sonunda 'Parça geldi.' denilerek benden randevu tarihi istediler. Ben de başka şehirdeki evimde olduğumu, ancak parça geldiyse geri dönebileceğimi söyleyip Zonguldak'tan Samsun'a geldim. Randevu verilen gün ise parçanın yanlış olduğunu söyleyip tekrar gittiler. Siemens, müşterisine ürün sattıktan sonra parça temin edemeyen, müşterisini aldatan bir şirkettir ve yaptıklarının hukuk nezdinde karşılığı olduğunu görecektir.

09 Şubat 2024 09:51 (Şikayetten 9 saat sonra)

Hamit sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 22:09
Siemens Fırınlı Ocakta Garanti Kapsamında Paslanma Sorunu

07 Mayıs 2024 14:18
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 17:10
Gülten sonuçtan memnun

11 Aralık 2023 14:57
"Siemens ailesine teşekkür ederim 3 ay kadar bekledim parça bulunamadı ama ürünüm 10 yıllık değildi ve bekleme süresi yasal sureyi de geçmişti cüzi bir ücret karşılığında yenisi ile değiştirildi ama hep ben aramak zorunda kaldım😔ama şu an fırınım var kullanabiliyoruz teşekkür ederim."
Ayşe sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 16:32
"Genel Müdürlükten Bahar isminde çok tatlı bir hanımefendi ulaşarak, mevcut problemi hemen çözdü. Çok teşekkürler ve iyi ki Siemens"

Siemens Ev Aletleri Kategorileri