Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ocak EO6C2PB11O Bozuk

Siemens Ocak EO6C2PB11O Bozuk
09 Haziran 2024 12:21

Siemens Ankastre set ocak EO6C2PB11O ocak gözleri yanmıyor. Servis gelip bozuk ocağı videoya çekti. Yani tamir etmedi, fabrikaya videoyu göndereceğim dedi. 2 haftadır cevap gelmedi. Ben ilk defa böyle bir tamir sistemi duydum. Müşteri hizmetlerini arıyorum, sizi arayacaklar diyorlar. Eğer ki yabancı marka ürün bozulduysa, haftalardır videonun izlenmesi için sırada beklemeye göze alacaksanız Siemens alın.

12 Haziran 2024 20:36

Müşteri hizmetleri haftalar sonra aradı ve servisin 40 dakikada çektiği videolarda ocak en fazla 5 saniye sonra yanıyormuş dedi ve tamir etmeye gerek yokmuş dedi ve en geç 15 saniyeye kadar yanmaması süresinin kullanım kılavuzunda yazıyor dedi. Bende diyorum ki 15 saniyeden uzun yanmıyor 10-15-30 dakika sonra bile geç yandığını söylüyorum sadece bir gözü 10 saniyede yanıyor diğerlerinde sorun devam ediyor dedim. M. Hizmetlerindeki ezbere konuşan kişi hayır servisin çektiği videoda 5 saniyeden fazla sürmüyor diyor ve bende servisin Siemens'in istediğini gibi video çektiğini üstüne basarak söyledim adam 40 dakika boyunca 5 saniyelik videolar çekmiş o kadar uğraştıki ve bu yanmama süresi her gün değişiyor dediğimde bana inanmıyor bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Siemens ankastre set ocaklarda yanmama çok geç yanma sıkıntılarını maalesef sikayetvar.com'DA benim gibi çok mağdur olduğunu gördüm müşteri hizmetleri tamir etmeyi bile reddetti. Benim hatam yerli markayı tercih etmem gerekirdi. Servis sorumlusu 2 kere soru sordum kayıt ettikten sonra adam cevap vermek bile istemiyor yüzümüze bile bakmaya üşeniyor ben böyle bir şey görmedim benim hatam şu servisi kayıt esnasında yanında olmalıydım adam 5 şer saniyelik videoları bulmak için çok uğraşmış.

12 Haziran 2024 20:38

Şikayetvar.com'a girin Siemens arkastre ocak yazın benim gibi çok mağdur var hemen yanmayan ve 15 saniyeden uzun süre yanmayan ocak icat etmişler bu saygısızlığı Avrupa'da yapamaz bu marka ama ülkemizde istedikleri gibi bahane buluyorlar.

20 Haziran 2024 09:48 (Şikayetten 10 gün sonra)

04 Temmuz 2024 18:29

Aylardır 15 saniye üzeri 1,2,3,5,10 dakika sonrası ocak gözü yanıyor. Kimse böyle bir ürünü kabul etmez mahkemeye verdim hakkımı alacağım.

İlyas sonuçtan memnun değil

Siemens Servis Genel Müdürlüğü Sorun Çözmeme

01 Kasım 2023 17:05
Siemens Servis Genel Müdürlüğü Sorun Çözmeme

14 Temmuz 2023 22:41
Emel sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 13:28
Siemens Ev Aletleri Ankastre Cam Ocak Kalitesizliği
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 21:02

Siemens Ev Aletleri Kategorileri