Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

Siemens Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı
11 Kasım 2024 14:19

Siemens IQ300 serisindeki kurutma makinesini 4 ay önce aldım, kurulum yapıldı. 2 ay boyunca kullanmadım, 2 aydır haftada bir kez çalıştırdığım makineden sesler gelmeye başladı ve servis çağırdım. 18 Ekim'de gelen servis bir ses duyamadı, eğer tekrarlarsa video çekip gönderin dediler. Servis gittikten 3-4 gün sonra tekrar çalıştırdım ve aynı ses mevcuttu. Video çekip Siemens servisi çalışanına gönderdim, tekrar kayıt oluşturmamı istediler. 1 Kasım'da tekrar geldiler ve test için götüreceklerini ilettiler. 1 hafta sonra tekrar gelip götürdüler ve bugün makineyi onarıp geri getirmişler. Üstelik servis yanlarını çizmiş şekilde getirmiş, ama beni onarım için aramadılar, bilgi vermediler, ne arızası var söylemediler. 10 defa kullandığım makinenin bilye yatağını değiştirmişler ve servise sordum, bu sorun benden kaynaklı bir problem mi diye; tekniksel bir arıza dedi. Ben de makineyi kabul etmediğimi, ya değişim ya da para iadesi istediğimi söyledim. Söyledim, kabul edilmiyormuş. Marka sattığı ürünün arkasında durmuyor, maalesef büyük bir hayal kırıklığı. Sorunumun acilen çözülmesini istiyorum ve hukuki olarak süreç başlatacağım.

11 Kasım 2024 15:08 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Feyza
Feyza
11 Kasım 2024 15:11

4446688 ile görüştüm maalesef geri dönüş sağlanamadı marka sürekli bu tür arıza ver bir ürünü varsa madem piyasadan ya çekmeli ya da ürünün kesinlikle arkasında durmalı insanlar kolay para kazanmıyorlar koskoca Siemens bunu yapıyorsa hiç güvenmeyelim

11 Aralık 2024 19:33

30 Nisan 2024 09:42
Hatalı Ürün Gönderildi Siemens
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 22:24

11 Mart 2025 17:41
Hande sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 13:32
siemens-ev-aletleri-yeni-kurutma-makinemde-beklenmedik-ariza-ve-servis-hayal-kirikligi-1.pdf

Siemens Ev Aletleri Kategorileri