Zeynep sonuçtan memnun değil

Siemens Kurutma Makinesi Çelişkili Açıklamaları

04 Aralık 2023 13:54

30 Kasım 2023 tarihinde Diyarbakır Winstown AVM'de bulunan Siemens bayisinden (Zeyrek Ticaret) ıq500 wq41g2cotr model kurutma makinesi satın aldım. Yaptığım araştırmalar neticesinde karar kıldığım bu makine bir gün sonra teslim edildi ve cumartesi günü teknik servis gelip montajını yapmak üzere bizi ziyaret etti. Makineyi ambalajdan çıkardıktan sonra ve birkaç cümle ile anlattıktan sonra bir deterjan çıkarıp bu deterjanı öneriyoruz.

Şu an alırsanız 700 TL, ancak montaj sonrası alırsanız 1600 TL fiyatla satıldığı bilgisini teknik servis tarafından aldım. Almak istemediğimi açıklayınca ise; almazsam makinenin 6-12 ay arasında ya tamburunun yavaşlayıp performansının düşeceğini veya bu süre zarfında yıllık bakım ücretinin 3600 TL ile bakım yapmamızın zorunlu olacağını söyledi.

Bu durumda makineyi aldığım fiyatın neredeyse iki katı oranında bir masraf olacağını ve bunun saçmalık olduğunu dile getirdim. Bayi ile de bu durumu yüz yüze görüştüğümde böyle bir şeyin olmadığını, deterjan ürünün satılması için yapıldığı bilgisini aldım. Sonuç olarak, eğer teknik servisin açıklaması ürün satmak içinse bu bir problem, diğer taraftan teknik servis doğru söylüyor ve eğer satıcı bu konuda bizi bilgilendirmemişse bu ayrı bir problem. Ürünüm ile ilgili açıklama firmadan rica ediyorum.

04 Aralık 2023 14:11 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Kurutma Makinesi İlk Günden Beri Çamaşırları Kurutmuyor

26 Eylül 2025 01:31
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Kurutma Makinesi Sorunları Ve Ek Ücret Talebi

16 Ekim 2025 21:59
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 01:38

Siemens Ücretsiz Bakımı Ücretli Yapmak İstiyor

31 Temmuz 2024 19:34
Tb Tkgz sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ayıplı Ürün!

30 Mayıs 2025 22:53