Siemens Ücretsiz Bakımı Ücretli Yapmak İstiyor

31 Temmuz 2024 19:34

18 Nisan 2023 de satın almış olduğum Siemens Kurutma Makinesini kurulum için geldiler. Gelen teknik servis elemanı bana 1 yılın sonunda yapılmak üzere 1 adet bakım sattı. 1239TL ödedim. Onların sistemde bu bakımı gördüklerini zamanı geldiğinde yani 1 yıl dolduğunda arayıp randevu alıp makineyi götürüp bakım yapacaklarını, temizleyeceklerini kurutma makinelerinin çok kirlendiğini söyledi. Bugün aklıma geldi. Siemens çağrı merkezini arayıp neden gelmediklerini sordum. Sözleşme süreniz dolmuş. Sizin takip etmeniz ve arayıp bakım randevusu almanız gerekiyordu dediler. Anlaşılan almadığım bakım hizmeti için ücret ödemiş oldum. Gelen teknik servis elemanınız bana bunu söylemedi biz takip edeceğiz, biz arayacağız dedi diyorum ama duvara konuşuyor gibiyim. Bu hizmet için kesilen faturada da bu şekilde bir bitiş süresi yazmıyor. Bakım 1 Yıl 1 hak yazıyor. Ben bu hakkımı kullanmadım. Sizin takip etmeniz gerekiyordu etmediniz. Satın almış olduğum ücretsiz bakımın yapılmasını istiyorum.

01 Ağustos 2024 08:49 (Şikayetten 13 saat sonra)

Faruk
Faruk
09 Ağustos 2024 14:02

Zamanı geçmiş denilen bakım süresi 10 Ağustos a kadar uzatıldı. 5 Ağustos da randevu aldım gelip makineyi aldılar. 2 gün sonra getireceğiz demişlerdi. Bugün 5. Gün devamlı aramama rağmen bugün ulaşabildim. Yarın getireceğiz şu anda test de dediler. Neden uzun sürdü 2 gündü dediğimde aldığım cevap daha ilginç di. Bir sorun olmuş olabilir miş. Yeni makinemde ne sorun olduğunu yine öğrenemedim. Öğrenip döneceğim dedi arkadaş ama yine her zamanki gibi geri dönüş olmadı. Makineyi tamamen sökeceklerini söylemişlerdi. Bu işlem sırasında bir yerlerine hasar verdiler ve bunu düzeltmeye çalışıyorlar ise bunun haberini ve gecikeceğinin bilgisini vermeleri gerekirdi. Bu teknik servislerin makineyi tamamen parçalayıp geri toplayabilecek bir yetkinlikte olduklarından hiç emin değilim. Teknik bilgiye sahip birisi olarak biliyorum ki günümüzde teknik servisler sadece bozuk parçayı yenisi ile değiştirirler. Herhalde aldığıma pişman etmeye uğraşıyorlar.

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 15:35
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Kurutma Makinesi Servis Bakımı

03 Ağustos 2024 09:28
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 01:38
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 14:13

Siemens Ev Aletleri Kategorileri