Gökhan sonuçtan memnun

28 Mayıs 2024 20:11

1 yıl önce Siemens kurutma makinesi alık. 2. Ayında su damlası be sepet görseli olan bir uyarı verdi. Teknik servis geldiğinde hemen kullanıcı hatası olduğunu ve sorun olmadığını söyleyerek evden ayrıldı. 1 saat sonra aynı hatayı verince tekrar servisi aradık ve self clean sisteminin borusunun tıklandığını öğrendik. Bugün tekrar aynı hatayı vermesi üzerine teknik servis aradık eve geldiğinde elektrik hatası olduğunu söyleyip eşimden servis ücreti almış, ve sorun yok diyerek evden ayrılmış. Tekrar cihazın çalışmaması nedeniyle teknik servisi tekrar çağırdık. Servis çalışanına elektrik ile ilgili sorun olmadığını ve hata kodunun görselini çektiğimi söylememem üzerine yine filtre tıkandığı ve kullanıcı hatası olduğu söylendi. Kullanıcı hatası olarak ne gibi bir hata yaptığımı nasıl kullanmam gerektiğini sorduğumda bir hatanız yok hiçbir şey yapamazsınız ama siz kullandığınız için kullanıcı hatası oluyor diyerek gülünç bir cevap verdiler. Siemens aldığıma pişmanım.

29 Mayıs 2024 10:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

Halide
Halide

Merhaba bu soruna çare bulabildiniz mi sıkıntı ne imiş

28 Ocak 2025 13:32
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 09:49

Siemens Ev Aletleri Kategorileri