Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 19:58

Siemens'ten 4.1.2024 tarihinde Siemens HB514FBR0T fırın aldım. Fırını kullandığım sürece pişirdiğimiz yiyeceklerin (kek, poğaça vb., ) alt kısımlarını tam olarak pişirmediğini fark ettim. Siemens müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim, servis geldi problem yok deyip gittiler. Tekrar müşteri hizmetleri görüştüm bu sefer pişirme teknikleri uzmanı geldi. Gelin ekip kendi istediği şekilde malzeme kullanarak ve kendi fırın programı ile pişirme yaptı, sonuç olarak pişirilen kekin alt kısmı yine yeterince pişmedi, ekip kendince kelimeleri yuvarlayarak rapor tuttu. "pişirilen kekin taban kısmının hafif beyaz olduğu gözlendi" şeklinde.
Bu rapordan sonra benimle irtibata geçen müşteri hizmetleri fırında bir problem olmadığı söyledi. Siemens'ten bunu beklemezdim, gelen görevlinin bile kelimeleri ne kadar yuvarlasa da kekin altının pişmediğini "beyaz" diyerek kabul etmiştir

06 Haziran 2024 09:29 (Şikayetten 13 saat sonra)

06 Haziran 2024 10:52

Siemens firması dönüş yaptı, ama kesinlikle çözüm odaklı değiller. Artık kendileri ile tüketici mahkemeleri ile hesaplaşacaz. Kesinlikle kimseye Siemens tavsiye etmiyorum

04 Temmuz 2024 14:13

Siemens bu konuda hiçbir bir şekilde yardımcı olmadı. Araştırdığımda aynı sorunu yaşayan bir çok Siemens kullanıcısı var. Ben Tüketici Mahkemesi'ne verdim. Kesinlikle kimseye Fırın konusunda Siemens tavsiye etmiyorum.

Gül

Teşekkür ederim. Pişirme testi için gelmek üzere randevu oluşturdular şikayetimden sonra. Bize da aynı süreç görünüyor sanırım :(

Gül

Benzer sorun yaşıyorum son durumunuz nedir acaba

Siemens hiçbir şekilde kabul etmedi. Bende Tüketici Mahkemesi'ne verdim. Gelen bilirkişi; Fırını 200 dereceye aldı, sonra yanında getirdiği uzaktan ısı ölçen makine ile baktı, üst 200 derece olurken alt 90 derecede kaldı. Sonuç: Mahkeme yoluyla faizi ile birlikte paramı geri aldım.

07 Kasım 2023 14:54
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 18:29
Siemens Ev Aletleri Fırınında Pişirme Sorunu