Oğuzhan sonucu yetersiz buldu

27 Aralık 2023 22:19

Trendyol üzerinden, Bulpa satıcısından aldığım Siemens marka buzdolabının içerisinde sararma mevcut. Sararma kurulum aşamasında fark edilmedi, fakat daha buzdolabı bugün geldi ve servis tarafından kurulumu yapıldı. Henüz kullanılmamış olan buzdolabının bu görüntüsünün giderilmesini talep ederim.

28 Aralık 2023 14:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

Oğuzhan
31 Aralık 2023 15:18

Müşteri Temsilcisi aradı, fakat sizin ilgilenmediğinizi, satıcı ile iletişime geçmem gerektiği söylendi. Satıcı ile iletişime geçtik. Israrla, kurulumdan sonra Siemens'in ilgilendiği söylemesi üzerine tekrar mh ile iletişime geçtik. Mt, evet biz ilgileniyoruz dedi ve servisi yönlendirdi. 2 çağrıda da farklı bir bilgi aldık. Sonuç olarak servis geldi ve fitillerde değişim öngördü. Madem Siemens ilgileniyor, neden bizi arattırıp duruyorsunuz? :) Çözüm üretmek yerine süreç uzatıldı.

Berna

Şu an memnun musunuz peki aynı sorun Bosch marka aldığım buzdolabında var benim de kuruldu ürün yerleştirirken gördüm sararmayı

Siemens Ev Aletleri Bulpa A. Ş. Ve Trendyol

Gülşah