Siemens Eq 700 Kahve Makinesi

01 Mart 2024 16:10

EQ700 kahve makinesi aldık. Makine kahveyi ılık veriyor. Ürünü servise verdik ve servis bizi haklı buldu. Ölçüm değerleri raporu mevcut olmasına rağmen cihazda sorun yoktur şeklinde cihazı geri göndermeye çalışıyorlar. Siemens servisi cihazda sorun var diyor, ancak Siemens merkezi sorun olmadığını belirtiyor. Siemens firmasının bu duruma düşmesi üzücü. Bir kahve makinesindeki sorunu çözmek yerine yapılan muamele kabul edilemez. Tüm sosyal medyada video olarak durumu yayınlayacağım. Bir daha Siemens Türkiye grubundan ürün almam.

06 Mart 2024 13:08

Espresso EQ700 makinesi hakkında sorunum giderilmedi. Bu üründen birçok bu sitede şikayet bulunuyor. Bunlar tesadüf mü acaba hepsi. Acaba kulağınızın üzerine yatmak yerine marka itibarının zedelenmemesi için firmanız neden çözüm üretse daha faydalı olmaz mı? Pazartesi günü tekrar arayacağız dediniz (Genel müdürlük Aleyna Hanım) ama kimse aramadı. Size ait servis üründe hata olduğunu size rapor etmesine rağmen ürünü bana geri gönderdiniz. Facebook, Instagram, You tövbe, Youtober, Gazete dahil bu amatörlüğü yayınlatacağım. Tüketici Heyeti üzerinden de süreci başlatacağım. Sınıfta Kaldınız Siemens Türkiye. Bravo size.

01 Mart 2024 16:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Siemens EQ700: Soğuk Kahve Sorunu

10 Şubat 2025 12:14
Buket sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 23:13

29 Kasım 2024 22:33
Kahve Makinesi Isıtma Sorunu Ve İletişim Engeli
Erten sonuçtan hiç memnun değil

Siemens EQ6 Plus S700 Kahve Makinesinde Yetersiz Sıcaklık Ve İade Sorunu

10 Mayıs 2025 17:23