Siemens Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis

Siemens Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis
11 Eylül 2024 16:36

Siemens IQ 300 çamaşır makinemiz 3 yıllık ve su musluk işareti gösteriyor. Çeşmeci geldi, hidrofor ve her şey kontrol edildi, servis geldi. Sudan kaynaklı olduğunu söylüyorlar ama tesisatta bir sorun yok, hala musluk işareti gösteriyor. Servis hiçbir şey yapmadığı halde ücret aldı ve sorun çözülmedi. Makinenin beyninden kaynaklı olabilir ama makinede sorun olmadığını söylüyorlar. Siemens en iyi marka diye tercih etmiştik ama sattığı eşyanın arkasında durmuyor. Bu durumun düzeltilmesini istiyorum. Gerekirse yeni makineyi getirsinler, Siemens markasına yakışan bir hizmet verilsin. Teknik servisteki A***A***** Bey'den hiçbir şekilde memnun kalmadık, düzgün bir üslup kullanmıyor. Geldi, baktı, basınçtan kaynaklı dedi. Çeşmeci servis evdeyken geldi, muslukta bir sorun olmamasına rağmen gözünün önünde değiştirildi. Hidroforcuyu aradım ve bakıldı, yine bir sorun yok. Hemen parayı talep edip gitti. Şimdiye kadar da aynı şekilde su geliyordu. Niye makine hatayı 1 haftadır veriyor? Demek ki makinede bir sorun var ama servis hala makinede sorun olmadığını iddia ediyor ve bu sorundan dolayı her geldiklerinde ücret talep edeceklerini söylüyorlar. Lütfen mağduriyetimiz giderilsin, gerekirse yeni makine gönderilsin, Siemens markasına yakışan yapılsın.

11 Eylül 2024 17:17 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Yasin sonucu yetersiz buldu

04 Ocak 2025 16:52