Engin sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 18:00

2015 yılında bütün beyaz eşyalarımızı markaya olan güvenimiz sebebiyle Siemens olarak seçmiştik. Ayrıca özellikle uzun ömürlü kullanabilmek için Alman üretimi ve iq700 serisinden tercih ettik. Genel anlamda memnunuz fakat çamaşır makinemizin kapak bölümünün iç yüzünde paslanmalar oluştu. Koruma amacıyla uygulandığını düşündüğüm kaplamada kabarmalar oluştu. Ayrıca deterjan bölmesinin altında da paslanma mevcut. Makinemiz banyoda değil mutfakta kullanılıyor. Yani aşırı neme maruz kalmıyor. Servis ile görüştüğümüzde on yıl içinde olduğu için ücretsiz değişim hakkımız olduğu söylendi. Fakat makinemiz inox olduğu için bu kapsamda değilmiş. Beyaz ürünlerde ücretsiz değişim olabiliyormuş. Ön saç panelin değişimi 7000₺, kapak körüğü de ayrıca 2500₺’ymiş. Tabi ki 10 yıllık bir makinede ücretsiz bir tamir beklemiyorum fakat zamanında şartlarımızı zorlayarak en üst modelleri seçmemize rağmen beyaz ürünlere tanınan bu değişim hakkı bizim ürünümüze neden tanınamıyor anlayamadım. Sanırım körük lastiğini değiştirip paneli kendim tamir edeceğim. İnsanlar 10bin liraya makine alıyor. Üstelik iki hafta önce 33bin ₺’ye yine Siemens marka bir kurutma makinesi aldık. Kayınvalideme de Siemens marka buzdolabı aldırmıştım. Markaya sadık müşteri en kıymetli müşteridir bana göre. Kıymeti bilinmeli…

23 Aralık 2024 15:29 (Şikayetten 21 saat sonra)

Engin
Engin
01 Ocak 2025 18:41

Kullanıcı hatası denildi. Çamaşırları çıkarırken dikkat etmemiz gerekiyormuş. Deterjan gözünün altındaki yanma da uygun deterjan kullanmadığımız için oluyormuş. (Eşim deterjan konusunda çok dikkatlidir! Neyse.) Beyaz ve inox makinelerin panel değişiminde ayrım yokmuş. Servis yanlış bilgi vermiş. Bizim modelimizde bu paslanmanın olması firma kaynaklı olamazmış. Fiyat konusunda da yardımcı olunamazmış. Verilen bilgi budur.

Damla sonuçtan çok memnun

02 Mayıs 2025 13:55
"Hem deterjan gözü hem de ön panel ücretsiz değiştirildi, teşekkürler"
Siemens Çamaşır Makinesinde Paslanma Ve Garanti Sorunu
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi: İ-dos Arızası Ve Servis Sorunları

siemens-camasir-makinesinde-paslanma-ve-yetersiz-servis-destegi-1.jpg

Siemens Çamaşır Ve Bulaşık Makinesi Sorunları

30 Eylül 2024 19:48
Siemens Çamaşır Ve Bulaşık Makinesi Sorunları
Güler sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2025 20:35
Garanti Kapsamındaki Siemens Çamaşır Makinesi Paslanma Sorununda Haksız Ücret Talebi
garanti-kapsamindaki-siemens-camasir-makinesi-paslanma-sorununda-haksiz-ucret-talebi-2.jpg

Siemens Ev Aletleri Kategorileri